Arkivfoto
Arkivfoto Foto: Nils Meilvang

Sidste sommer sagde Line Westergaard Rask og Michael Hansen ja til hinanden i DR-programmet ’Gift ved første blik’. De kendte ikke hinanden, da bryllupsklokkerne lød, men det viste sig, at der opstod sand kærlighed mellem det unge par.

I november kunne de afsløre, at de planlage at flytte til New York sammen, og nu er rejsen lige oppe over. Tirsdag mødte BT parret til gallapremiere på musicalen Hairspray, og her kunne de fortælle, at nervøsiteten var begyndt at melde sig.

»Der er meget vi skal nå, inden vi tager af sted, og vi panikker lidt. Vi skal jo tage stilling til alle vores ting. Hvad skal med, og hvad skal ikke med`? Vi har travlt,« siger Line Westergaard Rask fra Aarhus og tilføjer, at de planlægger at begrænse sig, så de sammen kan købe en masse nye ting, når de ankommer til den amerikanske storby.

Michael Hansen satte allerede i november sin lejlighed i København til salg, men hvor parret skal bo i New York er endnu ikke faldet på plads. Det regner Michael Hansen med at få styr på, når han ankommer til byen i starten af april, og han håber, at han har fundet et hjem til ham og sin hustru, når Line Westergaard Rask ankommer et par uger senere.

Slut med langdistanceforhold

Selvom der er en smule kaos inden afrejse og en hel del ting, de mangler at få styr på, glæder det forelskede par sig til at komme af sted.

»Vi glæder os sindssygt meget til at få en hverdag sammen og slippe for kun at se hinanden i weekenderne. Det bliver nyt og spændende, og jeg tror, at det bliver rigtig godt,« siger Michael Hansen.

Allerede for flere måneder siden sikrede han sig et job som regnskabschef i New York, og Line Westergaard Rask har tænkt sig at sætte gang i den store jobsøgning, når hun er flyttet derover. Hun håber, at hun kan få et job inden for FN eller på ambassaden.

De sidste uger i Danmark skal ifølge parret dedikeres til venner og familie, så de kan få sagt ordentligt farvel. At parret flytter langt væk fra deres omgangskreds, er dog ikke noget, der bekymrer Line Westergaard Rask.

»Jeg tror på en måde, at det er meget godt, at vi flytter til New York, for så har vi kun hinanden. Venner og familie fylder meget herhjemme, men når vi flytter, kan vi fokusere hundrede procent på vores forhold,« siger hun.

Line Westergaard Rask og Michael Hansen forventer at bo i den amerikanske storby i mellem to og tre år. Tidligere har parret talt om, at de gerne vil have børn sammen, men det er ikke noget, der haster.

»Vi tager det stille og roligt. Det kommer, når det kommer,« siger Line Westergaard Rask.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.