Line Hoffmeyer har flittigt delt billeder på Instagram af sin rejse til Thailand.

Men her på den anden ferieuge i det sydøstasiatiske land, hvor rejsen med kæresten, komikeren Lasse Rimmer, går på hæld, har den 30-årige influencer fået nok.

»Jeg bliver faktisk lidt chokeret over, hvor mange mennesker, der føler sig berettiget til at fortælle mig, at vores ferie på den ene eller anden måde er forkert,« skriver Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

Her deler hun samtidig en række kommentarer, hun har fået på ferien, der har haft sin base på et resort på den thailandske ø Koh Yao Yai.

»Kom nu ud og oplev noget. Tag en tur med longboat. Ud at snorkle. I er vel ikke taget helt til Thailand for at ligge i en klorpool?!« har en forarget følger eksempelvis skrevet.

For et år siden, i februar 2022, ankom Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer sammen til premiere på filmen 'Vildmænd' og kunne fortælle, at de igen var blevet kærester. Efterfølgende slog de dog op igen, men nu er de atter sammen. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix.
For et år siden, i februar 2022, ankom Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer sammen til premiere på filmen 'Vildmænd' og kunne fortælle, at de igen var blevet kærester. Efterfølgende slog de dog op igen, men nu er de atter sammen. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson
Vis mere

For i kommentarerne står det klart, at flere følgere bestemt mener, at det tidligere ægtepar, der nu har fundet sammen igen, har en for afslappet rejseform, der er »spild af mulighed«.

»Ej, men nu har jeg skrevet til dig et par gange efterhånden, at I burde hyre en båd, blive sejlet rundt og komme ud og snorkle. Det er jo derfor, man tager til Thailand. Det koster stort set ingenting og er en meget bedre oplevelse end at sidde og krydre røv på et eller andet hotel,« har en anden raset.

Men nu sætter Line Hoffmeyer foden ned og giver en opsang til følgerne.

»Selvom du synes, at det er det fedeste i verden, så kan der være mange grunde til, at andre ikke snorkler løs eller sejler rundt i en longtail,« skriver den 30-årige influencer.

Selv havde hun nemlig en rigtig grim første oplevelse med at snorkle for fem år siden, hvor hun fik et panikanfald, så det vil hun »aldrig igen«.

»Det kan måske være en påmindelse om, at de ting man selv synes udgør en fed ferie, ikke nødvendigvis gør det for andre, og ens egen opskrift på en god ferie er altså ikke en universelt gældende sandhed,« understreger Line Hoffmeyer.

»Personligt synes jeg, der sker nok vilde og voldsomme ting i mit liv i Danmark, så når jeg har ferie, elsker jeg at have tiden til at læse bøger, trække vejret og ikke skulle nå noget som helst. Jeg er så heldig at have en kæreste, der synes det samme,« skriver den hjertetransplanterede influencer.

Den 50-årige komiker Lasse Rimmer og den 30-årige influencer Line Hoffmeyer har været både gift og skilt, men nu er de kærester igen.
Den 50-årige komiker Lasse Rimmer og den 30-årige influencer Line Hoffmeyer har været både gift og skilt, men nu er de kærester igen. Foto: LINDA KASTRUP
Vis mere

For hun og Lasse Rimmer har »set og gjort alt, hvad vi kunne og ville på landsiden«.

»Jeg synes Thailand er fuldstændigt vidunderligt fra landsiden og er så lykkelig for, at vi endelig tog herned og oplever det – vores rejse er ikke mindre værd eller mindre rigtig, fordi vi ikke tvinger os selv ud på ting, andre synes er fede,« slår influenceren fast.

Nu er parret dog tirsdag rykket videre til et nyt hotel på Karon Beach, og her er der meget mere liv – og »det trængte vi efterhånden til«, skriver Line Hoffmeyer i en story.

Senest fredag skal de være hjemme i Danmark igen, har Line Hoffmeyer skrevet i et tidligere opslag.