Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen har gennem tiden modtaget mange følere fra politiske partier, som gerne så hende på stemmesedlen ved et forstående valg. Men hver gang har svaret været det samme: Tak, men nej tak.

Det afslører hun på sin blog.

'Jeg er selv blevet opfordret til at gå ind i politik nogle gange efterhånden. Men jeg lover jer: Jeg bliver ved min læst – her bag tasterne og ude i det liv, hvor andre har brug for mig som mor, og for min viden som formidler og mediemenneske,' skriver Line Baun Danielsen, som igennem mange år var vært på blandt andet TV 2 Nyhederne, Go' Morgen Danmark og senest TV 2 Lorry, før hun for godt halvandet år siden forlod skærmen.

På sin blog skriver Line Baun Danielsen, som også har været landsholdsspiller i ishockey, ærligt, at politik ikke er noget for hende.

'Man skal kunne tåle mange bank i politik. Respekt for dem, som tør – det gør jeg ikke.'

Line Baun Danielsen kommer ind på emnet i blogindlægget 'Oprah for president!', hvor hun argumenterer for, at den populære amerikanske talkshowvært Oprah Winfrey sagtens kan stille op til - og vinde - præsidentembedet i USA, selvom hun ikke har nogen politisk erfaring.

Siden Winfrey holdt en stærk tale om retfærdighed til prisuddelingen Golden Globe er spekulationerne om, at hun kan blive demokraternes præsidentkandidat ved næste valg gået amok verden over - især i USA.

Til gengæld tvivler Line Baun Danielsen på, at en talkshowvært kunne blive statsminister her i Danmark.

Overfor Ekstra Bladet afviser den tidligere tv-vært at afsløre, hvilke partier der har tilbudt hende en plads på stemmesedlen, men det har både været ved lokale valg og folketingsvalg, fortæller hun.