Den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen har i en periode datet en mand, som hun ikke længere ser.

Det bekræfter hun over for BT.

»Det er fuldstændig udramatisk, og det skrev jeg om på min egen blog for en måned siden,« siger hun til BT og har ikke yderligere kommentarer.

Hun vil heller ikke løfte sløret for, hvem den den tidligere date er, men henviser til, hvad hun skrev på sin blog i forbindelse med bruddet.

»Jeg har afsluttet mit 'pariser-eventyr' – det bristede lidt som den porøse is, der har lagt sig på søen i de sidste dages frost. Og I kender det garanteret, at man vågner efter en urolig nat – man husker ikke helt, hvad man har drømt, man vågner bare med den der følelse, som det tager nogle timer at 'vaske' af sjælen,'« skrev den tidligere vært og i øvrigt nuværende blogger på BT 5. februar.

Med parisereventyr henviser Line Baun til, at hun i et tidligere blogindlæg har beskrevet, hvordan hun skulle på date med en sød bejler i Paris i slutningen af 2017.

»Egentlig sku jeg have været hjemme i fredags. Men som jeg tidligere har skrevet, var jeg alene hjemme i Danmark på min fødselsdag – og jeg forslog kækt en sød mand, jeg har mødt, der sender blomster og i det hele taget opfører sig ordentligt, at vi kunne mødes i Paris, når jeg alligevel var i byen.«

De to sås i en periode, men det er altså afsluttet nu, konstaterer hun med et vist vemod.

»Mit pariser-eventyr er slut, det gik ikke. Mere er der egentlig ikke at sige om det. Men følelsen skal lige ud af maven, inden jeg om nogen tid bliver klar til at kaste mig ud i et nyt. Forelskelse kan ikke planlægges, den kommer jo bare – tit som et lyn fra en klar himmel. Og på samme måde kan den forsvinde lige så hurtigt, som solen går ned.«

Line Baun Danielsen er 56 år gammel og har to store sønner med den tidligere fodboldspiller Jan Bartram, som hun blev skilt fra i 2009.

Hun har også tidligere dannet par med den 20 år yngre Kim Drejs, men nu slår bloggeren, som også skriver for BT, altså sine folder som single.