Foto: Esben Salling

Komikeren Linda P. har fået en ny kæreste. Det er i sig selv måske ikke så opsigtsvækkende, men når man tilføjer oplysningen om, at det er en mand, hun er faldet for, så vil det formentlig komme bag på mange.

32-årige Linda Petersen er faldet for sin medvært i programmet ‘Det alt for store Linda P-show’, Anders Grau.

Det skriver Her & Nu.

»Vi har kun været kærester i fire måneder, men det føles som altid. Jeg tror også, det er første gang, jeg har oplevet en romantisk kærlighed,« fortæller 32-årige Linda.

lin

Hun blev for to et halvt år siden skilt fra Melissa Nicolajsen, som hun var utro. Hun har dog tidligere været sammen med mænd. Hun har bl.a. fortalt, at hun forlod sin første kærlighed, Rasmus, fordi ‘der var nogle tøser, jeg måtte ud at kysse på’.

Men nu er det altså en mand, der har fået Linda Petersens opmærksomhed.

»Jeg havde ikke regnet med at møde en mand, der var interessant nok. Ikke fordi jeg ikke kan lide mænd, men her var en mand, som jeg ikke havde oplevet før. Jeg havde ikke mødt et menneske som ham, og jeg er altid gået efter menneskekærlighed. Ikke køn,« siger hun til Her & Nu.

Linda P

Hun anerkender dog, at mange nok vil undre sig over, at hun finder sammen med en mand, efter hun er blevet fremhævet som et symbol for det homoseksuelle Danmark.

»Selvfølgelig havde jeg selv nogle tanker om det i starten. Måske er 90 procent af mine fans lesbiske, der tænker, "forræder". Men selvfølgelig forstår folk godt, at kærlighed er kærlighed;« siger hun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.