Den kendte komiker Linda P. er gået ned med stress og har derfor valgt at aflyse en længere turné, så hun igen kan komme til hægterne.

Det oplyser komikeren på sin egen Facebook-side:

- Det er ikke med min gode vilje, at jeg udsætter dén tur, som jeg har glædet mig SÅ meget til. Jeg er dog, efter længere tids ekstremt arbejdspres som kulminerede i et stress anfald på årets Smukfest, blevet tvunget til at stoppe op, og efter lægens råd bruge den næste tid på at blive 100% fit for fight igen, skriver Linda P. således på Facebook.

Planen var ellers, at standup-komikeren skulle have kickstartet sin turné 3. oktober med showet 'Linda P.s hovedpine', og ifølge Linda P. har det ikke været en let beslutning at trække stikket.

- Dette sker også af hensyn til mine fans, som fortjener, at jeg er i topform og klar til at give alt hvad jeg har. Det har ikke været nogen nem beslutning, men i den givne situation er det den eneste ansvarlige og rigtige beslutning, skriver Linda P. på sin Facebook-side.

Nu er planen så, at den store turné rykkes til 2014, hvor Linda P. forhåbentligt er på benene igen. Har du købt billet til et af de aflyste shows, kan du bruge billetten i 2014, eller du kan få pengene retur.

Linda P debuterede ved DM i stand-up i 2004, hvor fik en andenplads. Siden har den kvindelige komiker haft stor succes og er kendt fra blandt andet 'Piger på prøveløsladelse' og en række film som blandt andet 'Sorte Kugler', hvor hun spiller over for kollegaen Anders 'Anden' Matthesen.