Det var ikke kun for sjov, at Linda P for et par år siden kaldte sit show 'Rommen er en tøjte'.

For den populære stand-upper indrømmer nu, at hun i flere år var stangstiv hver eneste dag og uden problemer kunne kyle en hel flaske rom indenbords.

- Der er to-tre år af mit liv, som jeg slet ikke kan huske, fortæller den 26-årige Linda P i et interview med Ekstra Bladet.

En af de episoder hun dog er i stand til at huske, er, at sidde på det kontor hun delte med makkeren Christina Sederqvist og være så langt væk i sprut- og cigarettåger, at ingen af dem opdagede, at bygningen er i flammer.

- Istedet for at tage vores computere, mixere og harddiske med flere ugers arbejde med, vælger vi at redde vores flaske rom, siger hun videre i interviewet med Ekstra Bladet.

Faktisk sejlede alting så meget for den talentfulde komiker, at hun havde gæld op over begge ører og endte med at skylde Skat 1 mio. kr.

Det var primært bruddet fra sin mangeårige kæreste Rasmus, der kastede Linda P ud i et gigantisk kaos. Men det sidste års tid har hun fået kontrol over sig selv og sit liv igen. Takket være kæresten Melissa, som hun bor sammen med på Amager.