Først lærte vi hende at kende som den rapkæftede, lesbiske komiker, der var gift med en høj, smuk blondine. For knap tre år siden skiftede hun banehalvdel til manges overraskelse, da hun og komikerkollegaen Anders Grau offentliggjorde deres forhold. De gik hver til sit et års tid efter, og Linda P har været single - indtil nu.

»Jeg har jo fundet en kæreste. Jeg vil sige, det er en mand, og at vi er rigtig forelskede,« fortæller hun i et interview til B.T.

De har kendt hinanden en måneds tid, så det er stadig meget nyt, siger hun og griner, mens hun fortæller, hvordan hun mødte ham:

»Det var faktisk min mor, der fandt ham. Hun havde været på ferie på Bornholm, og så kom hun hjem og sagde: Jeg har fundet dit match’. Og hun kender mig jo ret godt.«

Det var en af Linda P’s onkels venner, som moren var faldet i snak med på solskinsøen, og selvom Linda P kender sin mor umådeligt godt og omvendt, havde hun ikke lige set den komme, at hendes mor skulle agere matchmaker. Og endda til perfektion.

»Jeg tænkte ‘nå’, for hun siger aldrig sådan noget. Hvis vi snakker om den slags normalt, siger hun bare 'han er da meget sød’ eller ‘jeg kunne da også godt savne at have en at holde i hånden',« siger Linda P, og fortæller, at hun ikke havde mødt ham før, selvom han var en af onklens venner.

»Jeg havde aldrig mødt ham, og det var simpelthen så dejligt at møde én udefra, fordi det altid har været en lille smule indgroet enten i malermiljøet,  komikermiljøet eller lebbemiljøet,« siger hun.

Det er ikke til at tage fejl af, at hun er glad, for det lyser ud af hende. Men det til trods, så holder hun stadig lidt igen med informationer om den nye mand i hendes liv:

»Jeg kommer ikke til at sige mere om det. Det er too soon. Jeg vil lige have ham lidt for mig selv. Men vi er glade, og alt er godt.«

Når man siger ‘mand, forelsket og kvinde over 30’, er et spørgsmål, der naturligt opstår; spørgsmålet om børn. Og den 34-årige Linda P er heller ikke i tvivl om, at hun skal være mor på et tidspunkt.

»Jeg kunne da godt tænke mig at få børn. Absolut. Ikke lige nu. Men jeg ville da være frygtelig ked af det, hvis jeg ikke fik børn.«