Lina Rafn får travlt som aldrig før, når det nye DR-program 'Live!' begynder i slutningen af august.

Mentor i et nyt underholdningsprogram, egne musikalske projekter og mor. Det bliver hverdagen for Lina Rafn, når 'Live!' den 31. august ruller over skærmen for første gang. Og selv om Lina Rafn har haft mange intense år i sin karriere, bliver de kommende to måneder ekstra hårde.

Lina Rafn og Sanne Salomonsen er DR's nye frontkvinder på programmet 'Live!'.
Lina Rafn og Sanne Salomonsen er DR's nye frontkvinder på programmet 'Live!'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Det bliver otte rigtig hårde uger. Jeg har faktisk aldrig prøvet før, at det bliver så intenst. Normalt har jeg været bedre til at sige, at enten laver det eller det, men i denne omgang kunne det ikke laves på en anden måde,« siger Lina Rafn til B.T.

Selvom Lina Rafn har en hård tid i vente, har det ikke haft den store indflydelse på, hvorvidt Infernal-forsangeren skulle sige ja til det nye DR-program. Hvis tiden havde spillet for meget ind, havde hun ganske enkelt sagt nej til DR.

»Jeg har nogle rigtig gode folk omkring mig. De hjælper med at finde ud af, hvad jeg har tid til, og om eventuelle koncerter kan blive flyttet for at nå noget andet. De har efterhånden lært mig og mine grænser at kende, så når de siger, hvad jeg kan nå, er det ikke svært at overgive mig til dem.«

Ud over at være mentor i 'Live!' i to måneder har Lina Rafn projekter kørende med sit band Infernal. Samtidig medvirker hun i TV2-programmet 'Stormester', der sendes første gang lørdag den 25. august. Det betyder, at hun i de næste to måneder er nødt til at nedprioritere familielivet.

Lina Rafn har dannet par med Kasper Pertho siden 1998. Sammen fik de datteren Karmen i 2010.
Lina Rafn har dannet par med Kasper Pertho siden 1998. Sammen fik de datteren Karmen i 2010. Foto: Erik Refner
Vis mere

»Det er ikke sikkert, jeg får tid til at tage i Tivoli med min datter. Jeg ved på forhånd, at jeg nok kommer til at være ude af gamet på hjemmefronten. Hvis jeg skulle få tid til at være nærværende, er jeg taknemmelig. Men det kan også sagtens være, at jeg flyver ind og ud ad døren. Sådan er det, men det er jo kun for to måneder.«