Den 18-årige ‘Gucci Gang’-rapstjerne Lil Pump har fået indrejseforbud i to år efter en anholdelse i København tirsdag aften.

Men det er Lil Pump tilsyneladende temmelig ligeglad med. I en serie på tre videoer på Instagram fortæller rapperen, at han alligevel ikke har lyst til at sætte sine ben i Danmark igen.

»Vi er bandlyst i Danmark, men jeg giver ikke en fuck«, siger Lil Pump i en af videoerne ifølge musiksitet Soundvenue.

»Ey, hør her. Jeg tripper ikke over, at jeg er bandlyst i Danmark – jeg giver virkelig ikke en fuck. Jeg vil ikke tilbage alligevel, bitch«, lyder det afslutningsvis i den sidste af videoerne.

US rapper Lil Pump attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
US rapper Lil Pump attends the 2018 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall on August 20, 2018 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Videoerne er optaget udenfor og indeni Lil Pumps privatfly, mens han var på vej til en koncert i Norge.

I mandags spillede Lil Pump en udsolgt koncert i Store Vega. Dagen efter blev han og resten af hans slæng fra USA tilbageholdt af politiet i København, fordi en i gruppen efter sigende havde noget ulovligt på sig. Det erfarer flere amerikanske medier.

Da de blev kørt til en nærliggende politistation, filmede Lil Pump live på Instagram inde fra politibilen ud til sine over 17 millioner følgere.

Her kan man blandt andet se ham række fuck bag de danske betjentes rygge.

Og da politiet opdagede det, valgte de at strække tilbageholdelsen af ham og hans ven, rapperen Desto Dubb, der også havde filmet inde fra politibilen og på politistationen samt lagt ‘stories’ op, hvor han filmer nogle cannabis-joints under sted-tagget ‘Copenhagen’.

I Lil Pumps egen livevideo kan man høre ham spørge de uniformerede betjente, hvor de er på vej hen, hvortil en af dem svarer:

»Til politiet.«

»Er I da ikke politiet,« spørger Lil Pump, og jo, det er de, svarer to af betjentene.

Lil Pump skulle have spillet koncert i Finland tirsdag aften, men var på baggrund af anholdelsen nødt til at aflyse.

‘Aflyst på grund af uventede begivenheder’ kunne man læse sig til på koncert-portalen ‘Live Nation’.

Mandag aften havde Lil Pump spillet koncert i Store Vega med sange som megahittet ‘Gucci Gang’, der i 2017 gik triple-platin og strøg til tops på hitlisterne, blandt andet som nummer tre på U.S. BillBoard Hot 100-listen.

Det er ikke første gang, den kun 18-årige rapper fra Florida kommer i karambolage med ordensmagten. Sidst var det med den amerikanske af slagsen, da han for tre måneder siden blev anholdt for at køre uden kørekort. Og inden da for at skyde med en pistol i sit hjem i Los Angeles.