Angie Bowie deltager i den britiske udgave af 'Celebrity Big Brother'. Hun blev låst inde i huset sammen med en række andre kendte personligheder den 5. januar 2015 og vidste derfor ikke, at hendes eksmand David Bowie var død.
Angie Bowie deltager i den britiske udgave af 'Celebrity Big Brother'. Hun blev låst inde i huset sammen med en række andre kendte personligheder den 5. januar 2015 og vidste derfor ikke, at hendes eksmand David Bowie var død. Foto: James Shaw

Der gik lang tid, før David Bowies ekskone, Angie Bowie, som han var gift med i ti år, fandt ud af, at han var død. Hun medvirker nemlig i 'Celebrity Big Brother' og er afskåret fra kontakt med omverdenen.

Den 66-årige tidligere model og skuespiller Angie Bowie var gift med David Bowie i ti år fra 1970-80. Parret fik en søn, Duncan Jones, der er filminstruktør.

Men modsat mange andre musiklegendens familie, venner og bekendte der dagen igennem har sørget over hans død, så gik der lang tid, før moren til hans ældste barn ikke, at han har tabt kampen mod kræften.

FILE GERMANY DAVID BOWIE OBIT

Årsagen? Hun er indespærret i et videoovervåget hus sammen med en lang række mere eller mindre kendte briter som led i realityprogrammet 'Celebrity Big Brother'. Det har hun været siden den 5. januar 2016.

Under normale omstændigheder må de medvirkende ikke få nyheder fra omverdenen, men i dette tilfælde vil Channel 5, der sender programmet, gøre en undtagelse:

»Efter den meget triste nyhed om David Bowies død her til morgen kan vi bekræfte, at Angie Bowie vil blive informeret uden kamera så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere nærmere, når det har fundet sted,« fortæller en talsmand fra Channel 5 til Mirror.

Siden er det blevet meldt ud, at Angie Bowie nu kender til eksmandens død, at hun har valgt at fortsætte i programmet.

»Beslutningen om at blive i huset er udelukkende hendes egen, og hun har fået mulighed for at gå på hvilket som helst tidspunkt, hvis hun ombestemer sig. Passende hjælp vil være tilgængelig for Angie når som helst, skulle hun have brug for det,« lyder det fra talsmanden til Mirror.

Bowie

FRANCE-BRITAIN-ENTERTAINMENT-MUSIC-BOWIE-FILES

Angie Bowie har efter sigende ikke talt med sin verdenskendte eks i snart 40 år. Og det er der en grund til, forklarede hun til sine 'bofæller' i 'Big Brother'-huset for nyligt:

»Han hader mig. Jeg gør meget for at undgå ham. Havde du troet, jeg ville være høflig, være flink, så folk kan lide mig? Nej. Det var frygteligt, da vi gik fra hinanden, det var forfærdeligt.«

Her ses Angie Bowie med eksmanden David Bowie og sønnen Zowie den 17. february 1974. Parret blev skilt i 1980.

Efter Angie og David Bowie blev skilt i 1980, fik han forældremyndigheden over deres søn, Zowie, der i dag kalder sig Duncan Jones. Heller ikke sønnen taler med sin mor.

MUSIC BOWIE

David Bowie døde den 10. januar efter en 18 måneder lang kamp mod kræft. Han efterlader sig - udover den 44-årige søn Duncan - hustruen Iman, som han har været gift med i 24 år og deres datter Lexi, der blev født i 2000.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.