Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Selvom Lene Siel har solgt over en million album i Danmark, så er der langt fra rullet millioner ind på hendes konto.

Over en million plader ville ellers normalt betyde mange kroner i kassen, men det er den blonde sangfugl gået glip på grund af elendige pladekontrakter, fortæller hun ifølge Ritzau i en ny selvbiografi.

Her forklarer hun blandt andet, hvordan hun føler sig udnyttet af sin manager gennem mange år. Det var nemlig først i forbindelse med CD'en ' Great Moments' i 2007, at hun indså, at hun slet ikke fik nok del i de mange penge.

- Det undrede mig, at jeg skulle sælge 48.000 plader, før jeg ville tjene den første kroner, forklarer Lene Siel i biografien 'Spejlvendt', der udkommer i dag, fredag.De elendige kontrakter har ifølge sangerinden betydet, at hun - på trods af det imponerende pladesalg - ikke er blevet millionær på sin succesfulde sangkarriere.

- Jeg er trods alt også én af de bedst sælgende kunstnere herhjemme, men jeg kom aldrig i nærheden af millionerne, fordi mine aftaler var så dårlige, forklarer hun i selvbiografien.

- Men selv om jeg godt vidste, at jeg selv havde ansvaret for mine kontrakter og skulle have ladet en advokat tage sig af dem, følte jeg mig alligevel udnyttet, fortæller Lene Siel videre.

Lene Siel har siden brudt med både manageren og pladeselskabet, der stod bag de dårlige kontrakter.

På trods af bruddet insisterer pladeselskabet, ifølge Lene Siel, stadig på at holde fast i en række rettigheder, blandt andet til hendes hjemmeside www.lenesiel.dk, der derfor ikke er blevet opdateret siden 2007. Hør Lene Siel fortælle om sin nye bog HER


Andre læser også