Lene Beier med ægtemanden Anders på den røde løber. Foto: Klaus Bo Christensen
Lene Beier med ægtemanden Anders på den røde løber. Foto: Klaus Bo Christensen

Det nytter ikke noget, at man bliver helt slap i betrækket, siger den 38-årige tv-vært.

Den populære 'Landmand søger kærlighed'-vært Lene Beier har sat sig et nyt mål, og det er ikke et let et af slagsen.

Den 1. maj i år vil hun nemlig gennemføre sit livs første halvmarathon.

LÆS OGSÅ: Dan Jørgensen scorer tv-stjerne

»Sammen med Michelle Kristensen (personlig træner, red.) har jeg brugt de seneste par måneder på at løbetræne. Jeg har altid sagt, at jeg godt kunne tænke mig at løbe et halvmarathon, så jeg har meldt mig til B.T.'s halvmarathon her til foråret,« afslører Lene Beier, da HER&NU møder hende til gallapremieren på 'The Revenant' i Grand Teatret.

Lene Beier med ægtemanden Anders på den røde løber. Foto: Klaus Bo Christensen

Sammen med sin mand, Anders, indtager 38-årige Lene Beier derfor jævnligt landevejene, men det er ikke kun for sin egen skyld, at hun har snørret løbeskoene.

»Jeg bliver jo snart 40, og så må man gøre et eller andet for at kunne blive gammel sammen med sine børn. Vi har et liv, hvor vi både går på jagt og sejler, og så nytter det ikke noget, at man bliver helt slap i betrækket,« siger hun.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Lene Beier og kæresten liv i kærligheden: Det er vigtigt at flirte

Tv-værten har ikke noget mål i forhold til, hvor hurtigt hun skal gennemføre, men der bliver givet god gas under træningen.

»Jeg skal bare gennemføre. I skulle se nogle gange, når Anders og jeg løber sammen, så pisker han mig helt vildt. Jeg ligner en tomat hver gang, griner hun.«

LÆS OGSÅ: Tv-værten Lene Beier gift igen

I pauserne fra løbetræningen optager hun for tiden et nyt program til TV 2 Fri, og snart skal optagelserne til den tredje sæson af 'Landmand søger kærlighed' filmes. Men inden da står den på kæmpe familietur til Asien.

»Vi er blevet inviteret af Anders' mor, der bliver 60. Hun har inviteret hele familien til Thailand, så det skal vi her om tre uger. Vi skal 15 mennesker af sted med børn og det hele - det har vi ikke prøvet før, så det bliver sjovt,« siger hun med et smil.

Se hele interviewet med Lene Beier i videoen:

Artiklen blev oprindeligt bragt i HER&NU.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.