En ægte radiolegende siger tak mens legen er god. Og går på pension.

64-årige Monica Krogh-Meyer, aktuelt kendt og elsket på P4 hver lørdag med 'Mig og Monica' sammen med Dennis Johanneson, stopper på Danmarks Radio efter en periode på næsten 40 år. Dog med et afbræk til kommerciel radio fra 1997 til 2002.

»Så har vi balladen,« siger Monica selv på en video-opdatering hun har lagt på Facebook onsdag eftermiddag.

Her fortæller radiolegenden, at hun selv har sagt op på P4, som er landets mest aflyttede og populære radiokanal.

Læs også:

Hvilket blandt andet skyldes Krogh-Meyers program om lørdagen, der har op mod 800.000 lyttere:

»Jeg ville lige fortælle jer, at jeg har sagt op på P4, så nu gælder det om at lytte med på de sidste programmer lørdag formiddag. For 'Mig og Monica' sender for sidste gang d. 27 juni. Så går jeg pension.«

»Jeg skal have lidt tid til mig selv, beslutte hvad jeg selv vil, i stedet for at være i et skema,« siger Krogh-Meyer.

»Og så er det også en god idé at stoppe, mens legen er god. Og at legen er god, er der noget der tyder på, når der hver lørdag er mellem 700.000 og 800.000 der lytter med. Og det skal I have så mange tak for,« siger Monica Krogh-Meyer med et stort smil og sin karakteristiske stemme, der har været en del af DR, siden hun blev hyret som studenterspeaker af Jørn Hjorting i 1976.

»Er det så helt slut med radio? Nej, efter sommerferien vil jeg stadig lave »Monicas Mødested« på P5,« siger den 64-årige legende i dagens overraskende videohilsen til hendes mange trofaste lyttere.