Foto: Claus Bech

Den danske skuespillerinde Laura Christensen har uge efter uge rullet over de norske tv-skærme i den populære krimiserie ’Mammon’, hvor hun spiller den danske forretningskvinde Ellen Claussen. En rolle, der har budt på flere erotiske scener.

Hun var kun 10 år, da hun blev kendt som den fejlopererede Mona i serien ’Riget’, siden har vi set skuespillerinden Laura Christensen i et hav af ungdomsfilm, som datteren Fie i ’Taxa’ og vi kender hende fra spillefilm som ’Kongekabale’, ’Kandidaten’ og ’Nymphomaniac’.

Nu er den 32-årige skuespiller aktuel uden for landets grænser, nemlig i den norske seersucces ’Mammon’ som en dansk forretningskvinde, hvis mand bliver dræbt.

dsfsdfddddd

I serien udvikler Ellen (Laura Christensen) et intimt forhold til hovedrollen, journalisten Peter Verås, der bliver spillet af den 44 år gamle norske skuespiller Jon Øigarden. Serien byder på flere hede sexscener mellem de to, scener som Laura Christensen havde glædet sig til.

Det fortæller hun til norske VG, der i weekenden mødte skuespillerinden i Berlin i anledning af Berlin Filmfestival.

Laura Christensen begrunder det med, at der var en helt særlig ægthed mellem rollerne i sexscenerne.

»Der er så meget i Ellens figur, som hun ikke kan vise, som er hemmeligt eller bygger på løgne. Men kærligheden til Jons figur er helt ægte. De intime scener var bare dejlige. Endelig kunne jeg rigtig lade Ellens følelser slippe løs. Og Jon er en herlig modspiller,« siger hun til VG.

Laura christensen blev i 2007 gift med skuespiller og manuskriptforfatter Thomas Levin, sammen har de sønnen Jakob Levin-Christensen på fem.

Hun forklarer, at skuespilleren Jon Øigarden er ’vanvittig morsom’, at de kan lave sjov med hinanden og at venskabet med ham betød meget for, at hun kunne føle sig hjemme på settet.

Det er ikke første gang, Laura Christensen optræder nøgen på film. Vi har blandt andet set hende smide tøjet i ungdomsgyseren ’Midsommer’ fra 2003 og i spillefilmen ’Kandidaten’ fra 2008 i en sexscene med hovedrollen spillet af Nikolaj Lie Kaas.

»Jeg laver sexscener, når der er en mening med det, så har jeg sgu ikke noget imod det, men det kan føles grænseoverskridende lige først,« sagde hun i 2008 til magasinet Bazar.

En af hovedforfatterne bag den norske krimiserie ’Mammon’ fortæller til VG, at de faldt for Laura Christensens særlige blanding af sårbarhed og styrke, og derfor valgte hende til rollen blandt mange dygtige kandidater.

Sidste afsnit af seriens anden sæson blev sendt på NRK søndag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.