Komikeren Lasse Rimmer skal på lørdag endelig sige ja til sin 20 år yngre kærlighed, studinen og podcast-værten Line Hoffmeyer.

De skulle have været gift i fjor, men måtte aflyse grundet praktisk bøvl, så der er virkelig set frem til den store dag.

Parret har ikke fortalt mange ord til pressen om det forestående bryllup, men på deres Instagram-profiler deler de til gengæld gavmildt ud af alskens detaljer.

Således afslører Lasse Rimmer eksempelvis, at parret lige nu er adskilt, og at han først ser hende igen, når han skal sige ja ved vielsen. Noget af tiden har han fordrevet ved at svare på spørgsmål fra nogle af sine 48.000 følgere på Instagram.

Her fortæller han blandt andet om, hvor stor en rolle han har spillet i planlægningen af brylluppet, som finder sted i Park 13 – Danmarks japanske have lidt uden for Aarhus.

»Jeg fandt stedet, hvor vi holder det. Jeg fik lov til at sige ja til, at det meste er noget, Line kan lide, og så betaler jeg det meste af regningen. Næsten det hele, faktisk,« siger han på sin sædvanlige humoristiske facon.

Der knytter sig en sød historie til valget af sted. Lasse Rimmer har nemlig aldrig friet til sin Line, afslører han.

»Jeg viste hende en video af stedet og sagde, at hvis vi en dag skulle giftes, så skulle det være her. Og sådan begyndte snakken,« siger komikeren.

Lasse Rimmer med kæresten, Line Hoffmeyer. (Foto: Scanpix)
Lasse Rimmer med kæresten, Line Hoffmeyer. (Foto: Scanpix) Foto: LINDA KASTRUP
Vis mere

Parret har for længe siden afgjort, at de ikke vil giftes i en kirke. Line har gennemgået en hjertetransplantation, fordi hun er født med for stort hjerte. Og fordi sådan en transplantation sætter den forventede levetid alvorligt ned, er der en bestemt formulering, de ikke bryder sig om.

Nemlig det kendte udtryk 'Til døden os skiller'.

»Vi skal giftes borgerligt, og det gode ved det er, at så kan man finde en anden måde at formulere det på,« har Lasse Rimmer tidligere sagt til B.T.

Parret har været sammen i fire år og kender nu hinanden så godt, at Lasse Rimmer tør gøre sig morsom på hendes bekostning i sin Q&A-story.

Han bliver nemlig bedt om at nævne de tre bedste og de tre værste ting ved Line, og der holder han sig ikke tilbage.

»Hun er generøs, magisk med mine børn, får mig til at føle mig elsket, og hun er glad omtrent hele tiden. Medmindre hun er stresset, sulten eller træt, så kan hun virkelig være en kælling. Hun roder mere, end jeg gør, og hun snorker,« lyder det bramfrit – og selvfølgelig meget kærligt.

Lasse Rimmer har to piger fra et tidligere forhold, Pippi på 16 og Hedvig på 12. De skal begge med til brylluppet som de eneste børn, og farmand forudser, at det kommer til at gå lige i hjertet, når de agerer brudepiger for hans store kærlighed.

Til spørgsmålet om, hvem af ham og Line der kommer til at græde først under vielsen, peger han nemlig på sig selv, når han ser sine tre piger komme gående sammen.