Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer er gået fra hinanden – igen.

Det skriver de begge på deres sociale medier, hvor de forklarer, at årsagen til det »endegyldige« brud er Lasses »udfordringer med vredeshåndtering«.

»Mit og Lasses forhold er desværre endegyldigt forbi,« lyder det i Line Hoffmeyers Instagram-opslag, hvor den 27-årige influencer understreger, at hun ønsker det bedste for sin 48-årige komiker-eksmand.

B.T. forsøger at få en kommentar fra både Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer, men ingen af dem er endnu vendt tilbage på vores henvendelser.

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer sammen til gallapremiere på filmen 'Vildmænd'.
Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer sammen til gallapremiere på filmen 'Vildmænd'. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson
Vis mere

Begge parter fortæller dog, at de ikke sammen kan løse den 48-årige komikers problemer med temperamentet.

»I Line har jeg fundet det fineste, mest omsorgsfulde menneske, jeg kunne ønske. Jeg ville ønske, at jeg kunne tilbyde hende den samme oplevelse. Men jeg har skubbet en væsentlig erkendelse foran mig, som jeg er nødt til at stå ved og konfrontere,« skriver Lasse Rimmer i et opslag på Facebook.

»Jeg har ikke gennemskuet, hvor meget vrede, jeg åbenbart bærer på, og hvor pludseligt den kan koge over, så jeg håndterer den på en måde, så jeg ikke genkender mig selv eller bryder mig om, hvad jeg åbenbart rummer.«

Lasse Rimmer fortæller, at han derfor »er i gang med at arbejde med mit temperament med blandt andet intensiv terapi.«

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev gift i august 2019. To år efter annoncerede de, at de skulle skilles.

Men efter skilsmissen brugte det tidligere ægtepar stadig en del tid sammen – blandt andet tog parret på ferie sammen med Lasse Rimmers yngste datter, den 14-årige Hedvig – og det fik flere til at spekulere i, om de var sammen igen.

I februar annoncerede parret så det, de fleste havde regnet ud:

»Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere, end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen,« skrev Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

Tilbage i november lød det ellers fra Lasse Rimmer, at både han og Line Hoffmeyer var blevet enige om, at de ikke skulle være andet end venner.

»Når man kan enes om det, så kan man også dele gode oplevelser som to voksne mennesker, der har lært, hvad vi kan og ikke kan sammen. Vi kan godt spise fremragende mad i smukke omgivelser. Vi kan ikke være et par. Og at vi kan enes rigtig fint og kærligt om det, er jeg taknemmelig for,« lød det da fra komikeren.

Men hen over julen kom der altså nye boller på suppen, og Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer var atter et par.

Men nu er forholdet »endegyldigt forbi«.

Andre læser også