En tidligere 'Landmand søger kærligheden'-deltager kan nu kalde sig far til to.

Jørn Andersen var blandt de medvirkende, da ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen i 2015. Her fandt han kærligheden med Maria, der rykkede ind på gården med sin 17-årige datter. Forholdet varede dog ikke ved, men i 2017 smilede kærligheden igen til den i dag 41-årige Jørn.

Her fandt han nemlig sammen med den syv år yngre Carola Thomsen Schmidt, og siden er der sket meget hos parret. Senere samme år flyttede Carola ind hos landmanden sammen med sin nu ni-årige datter, Sofie, og da hun fyldte 32 i sommeren 2017, var der en ekstra gave til hende, da Jørn gik på knæ og friede.

I januar 2018 blev den lille familie udvidet, og Jørgen blev far, da sønnen Emil kom til verden, og i april kunne Jørgen afsløre, at endnu et barn var på vej.

'Det er dejligt. Vi er så glade. Det var planlagt, så vi vidste det næsten med det samme, og vi blev da rigtig glade', sagde ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren dengang. Nu er fire blevet til fem i det sønderjyske hjem:

'Så kom lillebror til verden kl0kken 8:50 i morges ved planlagt kejsersnit. Han vejer 3665 gram og er 53 centimeter lang. Alt er gået fint, og vi har det alle godt', afslørede Carola i går på sin Facebook-profil, og den stolte far kunne efterfølgende bekræfte familieforøgelsen overfor Realityportalen.dk.

Se det søde billede af den lille ny og de stolte søskende herunder:

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk