Lady Gagas hundelufter er blevet skudt og to af hendes hunde er stjålet. Nu udlover sangeren en dusør.

Onsdag aften omkring klokken 22, var den 30-årige Ryan Fischer, der er Lady Gagas private hundelufter, ude at lufte sangerens tre hunde Koji, Miss Asia og Gustavo.

Han gik aftentur på Sierra Bonita Avenue nær Lady Gagas hjem i West Hollywood, da han blev stoppet af to mænd.

De ukendte gerningsmænd skød Ryan Fischer fire gange i brystet og efterlod ham på gaden. Derefter stak de af med to af de tre franske bulldogs, som Lady Gaga ejer. Det skriver Daily Mail. På billedet herunder ses Lady Gaga med hunden Koji.

Den 30-årige hundelufter blev fundet stærkt medtaget og bragt på hospitalet i kritisk tilstand. Ifølge kilder tæt på sangeren har han det efter omstændighederne godt. Det skriver today.com.

Hundene Koji og Gustavo blev stjålet, mens hunden Miss Asia stak af i tumulten. Hun blev senere fundet af politiet og bragt tilbage til Lady Gagas hjem.

Ifølge politiets signalement er de to gerningsmænd begge mørke i huden og iført baseballkasketter. De flygtede fra gerningsstedet i en hvid BMW.

Det er uklart, hvorfor det netop var sangerens hunde, der blev stjålet, men det forlyder, at hunde af den specielle race er i høj kurs. Har de stamtavle kan de sælges for helt op mod 30.000 kroner, skriver Daily Mail.

I en udtalelse til avisen bekræfter politiet skyderiet, men siger, at det er for tidligt at fastslå, om det var et røveri. Efterforskerne vil endnu ikke udelukke at gerningsmændene enten kan være involveret i bandekriminalitet eller er hjemløse.

Lady Gaga selv var ikke hjemme, da dramaet udspillede sig. Hun opholder sig for tiden i Italien, hvor hun er i færd med at indspille filmen ‘Gucci’.

Sangeren har endnu ikke officielt reageret på overfaldet, men today.com citerer kilder tæt på Lady Gaga for at sige, at hun har udlovet en dusør til den, der kan hjælpe hende til at blive genforenet med de to franske bulldogs. Dusøren er på 500.000 dollar svarende til 3 millioner kroner.