. (/Agencia Estado) (lyx)
. (/Agencia Estado) (lyx) Foto: Agencia Estado

En flok brasilianske fik torsdag deres livs overraskelse

Ikke alene dukkede der pludselig en hvid kvinde med et underligt pink hår op i deres slumkvarter. Hun insisterede også på at spille fodbold sammen med dem.

Kvinden er ikke hvem som helst. Der er nemlig tale om Lady GaGa, der lige nu er på turné i Sydamerika. Fredag spiller hun i Rio de Janeiro. Nu er det jo ikke unormalt, at kendte deltager i velgørenhedsarbejde. Men Lady GaGa hører til de spontane.

ITALY LADY GAGA VERSACE

Ifølge flere engelske medier traf hun impulsivt beslutningen om at besøge den berygtede Rio-slum, favellaen. Diverse bodyguards og de allesteds nærværende fotografer fulgte efter i deres biler.

Blandt andet fik GaGa lov til at være med til at dyrke den brasilianske nationalsport, fodbold. Dybt koncentreret, som det fremgår af billedet.

 

ITALY LADY GAGA VERSACE

'Det var sindssygt'

Rygtet om den excentriske hitliste-dronnings besøg løb hurtigt mellem træhusene. En kvindelig tilhænger brød i gråd, da hun omfavnede sit idol. Ladyen sagde bl.a. til sine medspillere, at hun nu ville prøve at komme på det brasilianske fodboldlandshold.

Rio er den seneste stop på sangerens Born This Way Ball world tour - og Gaga hædrer byen på Twitter.

- I dag var den bedste dag jeg nogensinde har haft, havde så meget sjov. Jeg vil aldrig glemme Rio, du tændte mit hjerte i brand. Vi har endda spillet fodbold, de var så godt, det var sindssygt.

Senere på dagen gik hun på sin balkon og beordrede sine formentlig hårdt prøvede medhjælpere til at sørge for burgere, pommes fritter og cola til de mange fans foran hotellet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.