Den 23-årige Lady Gaga poserer ofte i stramme og mærkværdige kostumer. Næste gang er bandagen skiftet ud med en påspændingsdildo.
Den 23-årige Lady Gaga poserer ofte i stramme og mærkværdige kostumer. Næste gang er bandagen skiftet ud med en påspændingsdildo.

Nu giver skandaledronningen folk, det de vil have: Lady Gaga på scenen med en penis.

- Jeg vil gerne have en påspændingsdildo på. Alle ved jo, at det, jeg har været mest omtalt for gennem det seneste år, har været, hvor vidt jeg har en penis eller ej. Så nu giver jeg bare folk, det de gerne vil have, siger Lady Gaga.

Der har længe været rygter i omløb, om hvorvidt hun havde fået en kønsoperation eller var hermafrodite, fordi hun under en optræden havde et meget stramt kostume på, der kunne synes at vidne om en penis.

- Jeg vil gerne svare tilbage på alle de her rygter på en kustnerisk måde. Jeg vil gerne vise det. Jeg vil kalde den optræden for 'Lady Gaga Dies Hard.', siger hun.

Den 23-årige stjerne fortæller i et interview med det amerikanske Q Magazine, at hun er træt af forskellen på mænd og kvinder.

- Når en fyr siger, 'Jeg har dyrket sex med en flok kvinder i denne her uge', så er det sjov, og der bliver klappet af dem. Når en kvinde gør det samme, og folk finder ud af det, eller hun bare er åben om sin seksualitet, så tænker folk straks 'Nåh da, hun må have en pik.' Det er åbenbart en trussel for folk, siger Lady Gaga.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.