Købte stort ind i københavnsk vintageforretning

Lady Gaga besøgte mandag den lille eksklusive vintagebutik ’Time’s Up’ i Krystalgade, og dagen efter er ejer Jesper Richardy stadig høj efter besøget.

- Jeg ved ikke, hvad der sker for den her butik. Kanye West var her for nyligt, og i sidste var Leonard Cohen hernede’, fortæller Jesper Richardy om sine celebre kunder. Han er indehaver vintagebutikken ’Time’s Up’, der har ligget i indre København i tre år, og som blandt andre fører eksklusive mærker som Yves Saint Laurent, Ralph Lauren og Versace. Mærker, som verdensstjernen Lady Gaga gerne forlader sit hotelværelse på Hotel Skt. Petri for.

 
- Hun har overraskende god smag og var meget interesseret i Versace. Og så var hun meget velinformeret i forhold til vintage, siger Jesper Richardy. Lady Gaga gav søndag koncert i Parken, og hun brugte efterfølgende mandag i indre København.

Her cyklede hun blandt andet barfodet rundt i solskinnet og stoppede velvilligt op til fotografering med de mange fans på gaden, der fik sig noget af en overraskelse over popdronningens imødekommende beskedenhed.

- Hun var helt nede på jorden, da hun var her, og så er hun bare vild med tøj, siger Jesper Richardy om Gagas besøg. Hun kom til butikken med en håndfuld venner, der havde udset butikken på forhånd.

- Jeg vidste ikke, at hun kom, men hun er en fed kunde at have for os!