Der var store forventninger til filmen 'House of Gucci', men modtagelsen fra biografgængere såvel som anmeldere var en smule lunken.

Og nu er der kommet endnu en information frem, som formentlig vil skuffe en del.

I en paneldiskussion har Lady Gaga, som i filmen spiller Patrizia Reggiani, der fik sin mand, Maurizio Gucci slået ihjel, nemlig løftet sløret for en scene, som blev klippet ud af den endelige film.

»Der er en hel anden side af den her film, som I ikke har set,« siger hun og uddyber, at der er ubrugte klip, hvor hendes karakter udvikler en seksuel relation til Giuseppina 'Pina' Auriemm, som spilles af Salma Hayek.

»Jeg kan huske, at jeg var på settet med Salma, og sagde: 'Så … måske bliver det frækt, efter Maurizio dør',« hvortil Salma Hayek, som også var med i paneldiskussionen, indskød, at man skulle tro, Lady Gaga lavede sjov.

Men det gjorde hun altså ikke, og instruktøren Ridley Scott gik med til at filme scenen.

Og selvom den altså ikke nåede med i den endelige udgave, så er der, ifølge Lady Gaga, håb for, at den måske kommer med i directors cut-udgaven af filmen.

Andre store navne som Adam Driver og Al Pacino havde også roller i filmen, men der var delte meninger om historien om det legendariske modebrand.

DRs anmelder kaldte det en skodfilm og kvitterede med to stjerner. Politiken var på samme antal, Soundvenue svang sig op på tre, Ekko mente, den fortjente fire, og Jyllands-Posten rystede fem stjerner ud af ærmet.

Den største kritik kom dog fra Gucci-familien selv.

»Produktionen bag filmen har ikke engang gidet at konsultere arvingerne, før de portrætterede Aldo Gucci (direktør for Gucci fra 1953 til 1986, spillet af Al Pacino, red.),« siger de i en udtalelse.

»Alle medlemmer af Gucci-familien bliver portrætteret som forbrydere, ignorante og som om de er ligeglade med verden omkring dem,« fortsætter de og kalder filmen for 'en fornærmelse på Guccis eftermæle'.