L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müllers skal giftes lørdag på Carolins Flemings familieslot - Valdemar Slot på Tåsinge. Bt.dk fangede den 34-årige rapper og coach i TV2s ’Voice’, efter han havde tjekket ind. Og han var både glad og veloplagt, inden den store fest lørdag.
L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müllers skal giftes lørdag på Carolins Flemings familieslot - Valdemar Slot på Tåsinge. Bt.dk fangede den 34-årige rapper og coach i TV2s ’Voice’, efter han havde tjekket ind. Og han var både glad og veloplagt, inden den store fest lørdag. Foto: Sonny Munk Carlsen

Lørdag eftermiddag siger Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller ja til sin Liam O’Conner, bedre kendt L.O.C.

Det sker ved en stor bryllupsfest på Valdemar Slot på Tåsinge, der ejes af Christianes veninde, Caroline Fleming.

Fredag eftermiddag ankom Liam O’Conner til sit hotel, hvor han skal tilbringe sin sidste nat som ungkarl.

Bt.dk fangede den 34-årige rapper og coach i TV2s ’Voice’, efter han havde tjekket ind. Og han var både glad og veloplagt, inden den store fest lørdag.

- Jeg glæder mig rigtig meget, siger L.O.C., der ankom i selskab med flere venner.

Hvad skal du bruge din sidste aften som ungkarl på?

-Jeg skal bare slappe af og sove, siger han og smiler over hele hovedet.

Han fortæller, at i løbet af fredagen ankomme en stor flok af hans irske familiemedlemmer. Og selv om han ikke ser dem så ofte, skal de ikke bruge den sidste aften inden brylluppet på at feste og drikke store pint.

- Det tør jeg simpelthen ikke, siger han og griner.

Liam O’Conner og Christiane Schaumburg-Müller skal giftes lørdag i Valdemar Slots egen kirke klokken 15.00. Efterfølgende er der stor bryllupsfest på slottet for omkring 150 gæster. Parret offentliggjorde bryllupsdaten den 22. november. Christiane Schaumburg-Müller lagde billeder af bryllupsinvitationen på sin Instagram-profil, mens L.O.C. offentliggjorde det ved en stor koncert i Falkoner Salen i København.

Parret har været forlovet i tre et halvt år, med undtagelse af en kortere pause tilbage i 2010.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.