P3 Guld. Christiane Schaumburg-Müller og LOC ankommer til uddelingen af P3 Guld i Koncerthuset fredag 14. januar 2011.
P3 Guld. Christiane Schaumburg-Müller og LOC ankommer til uddelingen af P3 Guld i Koncerthuset fredag 14. januar 2011. Foto: Martin Sylvest Andersen
Under en rejse til Tokyo valgte L.O.C og kæresten Christiane Schaumburg-Müller at lege med livet. Næsten som russisk roulette.

Inden den romantiske rejse til Solens Rige havde L.O.C. læst i det amerikanske magasin Forbes om en af verdens bedste og dyreste restauranter, Aragawa. Det fortæller han i Magasinet Traveller. Et eksklusivt sted, hvor en kobe-bøf koster 7.000 kr.

 - Vi skulle naturligvis også smage Fugu, og spurgte tjeneren, hvor lang tid, der ville gå, før man eventuelt døde, siger L.O.C. i magasinet.

Fugu, på dansk japansk kuglefisk, kan være ekstremt giftige.

- Han (tjeneren, red.) svarede ni timer, og da vi kom tilbage til hotelværelset syntes jeg, at jeg kunne mærke de forskellige tegn på snarlig død, som tjeneren havde beskrevet for os. Jeg tog derfor et bad og iførte mig derefter mit fineste puds og lagde mig til at dø på sengen, siger L.O.C.

Næste morgen vågnede den succesrige rapper og 'Vild med dans'-værtinden dog op igen, og nåede frem til den konklusion, at de måtte være i live. Og besluttede, at det skulle fejres med shopping-tornado gennem Tokyo.

- Vi har jo helt euforiske over at have overlevet det måltid og tog på shoppetur i Tokyo, hvor vi skulle have alt, hvad hjertet begærer. Bulgari smykker, den bedste mad, siger L.O.C. i bladet

Japansk kuglefisk indeholder nervegiften tetradotoxin. Det formodes, at giften dannes af bakterier i dens tarmkanal, hvorfra den overføres til bl.a. leveren og huden. Alligevel er fiskene en stor delikatesse i Japan - og en kultspise for udlændinge.

Det anslås, at mere end 50 mennesker dør hvert år, som følge af akut forgiftning, p.g.a forkert tilberedning.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.