Mattias Hundebøll var sammen med modellen Sara G værter ved EMA 2012. Mattias Hundebøll er derudover aktuel som backstage-vært på Voice.
Mattias Hundebøll var sammen med modellen Sara G værter ved EMA 2012. Mattias Hundebøll er derudover aktuel som backstage-vært på Voice. Foto: Martin Sylvest Andersen

Liam O’Connor og hans Voice-kollega har startet ’Danmarks mest eksklusive bogklub’.

I øjeblikket kender man dem begge fra tv-programmet Voice. Den friske backstage-vært, Mattias Hundebøll, og den charmerende coach Liam O’Connor. Men de to herrer har meget mere end talentshowet til fælles. Det fortæller Mattias Hundebøll til bt.dk, lige inden han hopper op på scenen for at være vært ved MTV EMA Pre-Party 2012, hvor den smokingklædte rapper i øvrigt også optræder.

- Mig og Liam har en bogklub sammen. Danmarks mest eksklusive bogklub, hvor vi hver uge giver hinanden en bog. Når vi har læst den, mødes vi og udveksler oplevelser, fortæller værten til bt.dk.

Der er ikke noget tema for den lille kendis-bogklub, der indtil videre kun tæller disse to medlemmer. Alligevel har de begge to ramt den dystre genre.

- Liam har lige givet mig en bog om satanisme. Og så har jeg givet ham en bog, der handler om en massemorder, fortæller Mattias Hundebøll glædestrålende og med store armbevægelser.

Noget tyder dog på, at der bliver lavet andet end diskuteret bøger i klubben. Mattias Hundebøll er nemlig slet ikke sikker på, om Liam O’Connor får læst bøgerne.

- Han har godt nok travlt med sin turne, så det kan da også godt være, han ikke får dem læst. Det ved jeg ikke, fortæller tv-værten, der blev backstage-vært, fordi han kendte både coaches og deltagere så godt.

Ud over at være forsanger og guitarist i bandet Rock Hard Power Spray og vært på MTV-programmet ’Transistor’, har han arbejdet som tilrettelægger på Voice, indtil han blev spurgt, om han ikke også ville være vært.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.