L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller siger lørdag ja til hinanden ved et stort julebryllup på Valdemar Slot. Her ses L.O.C. med et par af bryllupsgæsterne.
L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller siger lørdag ja til hinanden ved et stort julebryllup på Valdemar Slot. Her ses L.O.C. med et par af bryllupsgæsterne. Foto: Sonny Munk Carlsen

Liam O’Conner, bedst kendt som L.O.C., bliver lørdag eftermiddag gift med tv-vært og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller på Valdemar Slot i det sydfynske.

Mens den kommende brud tilbragte sin sidste nat alene på slottet, der ejes af veninden Caroline Fleming, har L.O.C. sovet på hotel i Svendborg. Her overnatter størstedelen af de 150 gæster, der er inviteret til det store julebryllup, inklusiv L.O.C. irske familie.

Bt.dk fangede L.O.C. inden brylluppet, og han var tydeligvis spændt men også utrolig veloplagt før den store begivenhed.

Hvad glæder du dig mest til på din bryllupsdag?

- Jeg glæder mig til hele. Især at sige ja til Christiane i kirken, fortalte han.

Parret skal giftes i slotskirken klokken 15.00 af sognepræst og provst Per Aaa Christensen. Efter vielsen er der fest i slottets riddersal. Maden bliver leveret af kokkeparret Kromann & Bernard, der er kendt som gourmetkokke på Fyn.

Der er lagt op til et brag af en fest, og L.O.C. afslører, at især hans irske slægtninge er gode til at feste. Den udenlandske familie ankom til Danmark sent fredag aften. Herefter havde L.O.C. sørget for, at en bus fragtede dem til hotellet i Svendborg, hvor der blev serveret natmad.

Selskabet fik hurtigt sat gang i det lille hyggelige hotel, hvor der blev serveret kalveskank og øl. Tidligere på dagen havde L.O.C. ellers forsikret, over for bt.dk, at han ikke ville feste til ud på de sene nattetimer med sin livlige irske slægtninge.

- Jeg tør simpelthen ikke være sammen med dem, så går det galt, sagde han. Men det glædelige gensyn fik angiveligt L.O.C. til at ændre mening, I hvert fald fortsatte selskabet til langt efter midnat.

Også den kommende brud, Christiane Schaumburg-Müller, ser ud til at glæde sig til brylluppet. Sent fredag aften lagde hun et billede af sig selv på det sociale medie Twitter, hvor hun samtidig skrev teksten:

- Love is in the air (der er kærlighed i luften, red.).

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.