Man må håbe, at Christiane Schaumburg-Müller ikke er jaloux anlagt.

For i den bedste sendetid lørdag aften kunne hele Danmarks befolkning se, hvilken charmetrold hendes kæreste Liam O'Connor er.


LÆS OGSÅ:


Da første afsnit af det nye underholdningsshow 'Voice - Danmarks største stemme' rullede over skærmen viste Liam - eller L.O.C. som hans kunstnernavn er - i hvert fald med al tydelighed, at han er pigernes ven.

  

To af deltagerne i sangkonkurrencen, Pernille og Clara, var ikke i tvivl om, hvem de helst ville lege med af de fire coaches!

I programmet sidder de fire coaches - som udover L.O.C. er Steen Jørgensen fra Sort Sol, Lene Nystrøm fra Aqua og Sharin Foo fra Raveonettes - med ryggen til deltagerne og vurderer dem udelukkende på deres stemme.


LÆS OGSÅ:Og kan de lide dét, de hører, trykker de på den røde knap som signal om, at de gerne vil være coach for den pågældende. Men trykker mere end én coach, er det deltageren, der får frit valg på alle hylder.

21-årige Clara kunne vælge og vrage mellem alle fire. Og gik med Liam, ligesom Pernille heller ikke var i tvivl, da hendes valg stod mellem Steen Jørgensen og L.O.C.

Udover at være kendt som som kæreste til tv-darling Christiane Schaumburg-Müller er den 32-årige rapper måske ikke hverdagskost for den store brede befolkning endnu. Men mon ikke 'Voice' kommer til at lave om på, det ligesom 'Vild med dans' gjorde det for Christiane?

- Min eneste frygt ved at lave tv er at folk nu måske kan se hvor skingrende vanvittig jeg egenligt er.. skriver L.O.C. på sin twitter-profil.

  
  

Andre læser også