I november sidste år stoppede journalist og vært Kristoffer Eriksen brat Radio24syv på grund af uenigheder med adm. direktør Jørgen Ramskov. Alligevel vender han nu tilbage til radiokanalen som nyhedschef.

»Allerede ved julefrokosten fik Jørgen Ramskov og jeg en gin/tonic og fik klinket skårene,« siger Kristoffer Eriksen, der glæder sig til at komme tilbage på kanalen, til fagbladet Journalisten.

Uenighederne bestod i, at Kristoffer Eriksen var dybt uenig i den undskyldning, som Radio24syv havde givet til Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i forbindelse med en Twitter-debat mellem Eriksen og Oxfeldt.

På Twitter havde Eriksen kaldt Oxfeldt for 'fuld af løgn'. Efterfølgende besluttede Claus Oxfeldt sig for at boykotte radiostationen.

Men for fire uger siden modtog Oxfeldt en skriftlig undskyldning fra den administrerende direktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, og det betyder, at Oxfeldts boykot nu er ovre.

Efter at Kristoffer Eriksen forlod radiokanalen, har han været vært på DR2-programmet 'Detektor'.

Kristoffer Eriksen tiltræder 1. december som nyhedschef på Radio24syv. Det er første gang, at Eriksen har en lederstilling.

Han erstatter Simon Andersen, der skifter til Berlingske for at blive nyhedschef.