Der var mange smukke, anderledes, særlige og iøjnefaldende kjoler på den røde løber natten til mandag dansk tid, da Oscar-uddelingen fandt sted i Hollywood.

Men særligt én kjole tiltrak sig en hel del opmærksomhed.

Skuespiller og komiker Kristen Wiig var nemlig troppet op i en stor rød sag, der fik flere seere til at tænke på alverdens ting – og særligt en lækker italiensk pastaret:

lasagne.

Kjolen bliver af flere brugere på Twitter nemlig døbt noget så opfindsomt som 'lasagnekjolen'.

'Kristen Wiigs Oscar-kjole vil fremover være kendt som lasagnekjolen,' skriver brugeren Allison M.

'Jeg elsker de her kjoler. Kristen Wiig ligner et stykke lasagne!' skriver Bridget Fitzgerald på Twitter.

Brugeren Cathy Renna mener ikke bare, at Kristen Wiig ligner et stykke lasagne, men ligefrem et stykke lasagne-serveringsservice.

På sociale medier deler flere billeder af ukogte lasagneplader, små gifs af lasagne og andre variationer af hentydninger til retten.

Men lasagne er ikke det eneste, kjolen sammenlignes med.

Af andre bliver den også døbt 'vaginakjolen'.

'Kristen Wiig har en pasta-vagina-kjole på. Jeg støtter det. Men det er en pasta-vagina-kjole,' skriver Twitter-brugeren Joob, der bakkes op af en hel del andre.

Kristen Wiigs røde kjole har fået flere seere til at tænke på lasagne.
Kristen Wiigs røde kjole har fået flere seere til at tænke på lasagne. Foto: Eric Gaillard
Vis mere

Selvom Kristen Wiig altså vakte en del opsigt med sin røde, fyldige kjole, så gjorde hun også et stort indtryk på de fremmødte gæster ved Oscar-showet.

Showet var i år uden vært, som det også var tilfældet sidste år, og det betød, at der var god plads til dem, der skulle præsentere de forskellige priser.

Kristen Wiig præsenterede sammen med Maya Rudolph prisen for bedste kostume, og her benyttede de to skuespillere lejligheden til at synge et medley af sange, der lagde hele salen ned af grin.

Skuespiller Kristen Wiig var selv nomineret til en Oscar tilbage i 2012 for manuskriptet til komedien 'Bridesmaids'.