Sveriges ukronede krimidronning, Camilla Läckberg, har fået en ny og yngre mand i sit liv
Sveriges ukronede krimidronning, Camilla Läckberg, har fået en ny og yngre mand i sit liv Foto: Christian Als

Den svenske krimiforfatter, Camilla Läckberg, går grevinde Alexandra, Sara Zobel og Ann Hjort i bedene. I hvert fald når det handler om mænd.

For selv om Camilla Läckberg, der står bag de mange bøger om Erika Fälck og de grusomme mordhistorier fra den svenske kystferieby, Fjällbacka, der også storhitter i Danmark, ikke har været gift med en prins, så er den 39årige forfatter, som grevinde Alexandra, Sara Zobel og Ann Hjort, nemlig også faldet pladask for en noget yngre mand. Det skriver den svenske avis, Kvällsposten i dag.

Ifølge avisen er det den 27årige MMA-kæmper Simon Sköld, der har sat gang i hjertesvingningerne på den relativt nyskilte krimidronning.

Vil du se et billede af Simon Sköld så klik her

Den 39årige forfatter toppopulære forfatter og den 27årige MMA-kæmper mødtes efter sigende for et par måneder siden i forbindelse med deres. Siden er de nærmest ikke veget fra hinandens sider.

- Han bød hende på en date. Efter den er de fortsat med at se hinanden intensivt og så ofte de kan, fortæller en kilde tæt på parret til Kvallsposten og tilføjer:

- De er virkelig forelskede i hinanden.

At der er noget om snakken, bekræfter Camilla Läckbergs agent, Christina Saliba, overfor avisen.

- Jeg kan bekræfte, at de ses, siger agenten i en kommentar til avisen, der også mener at vide, at Camilla Läckberg sågar har præsenteret sin yngre kæreste for dele af sin familie.

Camilla Läckberg er en af Sveriges mest populære og storsælgende forfattere. Hun har tre børn fra to tidligere forhold. De to ældste børn, Wille og Meja har hun fra et tidligere forhold, mens det yngste barn, Charlie, har Läckberg med eksmanden, Martin Melin. Parret gik fra hinanden forrige år.

I modsætning til sin modne kæreste har Simon Sköld ikke nogen børn eller har været gift. Han kommer oprindelig fra Småland, men flyttede som 19årig til Stockholm. Dengang dyrkede han kampsporten karate, som han har vundet det svenske mesterskab i tre gange.

Alligevel var den hårdtslående kampsport ikke nok for ham. Det har MMA-kæmperen tidligere forklaret i et interview. Her fortalte han, at han udover karate havde forsøgt sig med flere forskellige kampsportsgrene, fordi det tiltalte ham. Og i maj i år vandt han allerede i første runde over den engelske Salih Kulucan ved MMA-gallane, Superior Change. Ved siden af sin sportskarriere arbejder Simon Sköld også som model, personlig træner og foredragsholder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.