Her ses Karina Frimodt med sin dansepartner i 2015-versionen af 'Vild med dans'.
Her ses Karina Frimodt med sin dansepartner i 2015-versionen af 'Vild med dans'. Foto: Simon Læssøe

Den professionelle danser, som blandt andet har deltaget i Vild med dans, Karina Frimodt, har indtil mandag til at finde ud af, om hun vil have bortopereret sit bryst.

Det sker, efter lægerne den 19. januar i år kunne konstateret, at der er knuder i hendes bryst, som indeholder forstadier til kræft.

Karina

Hun skal derfor træffe en beslutning om, hvorvidt hun ønsker at få fjernet hele sit bryst, eller blot have fjernet knuderne og gennemgå et forløb med stråling.

»Det er et umuligt valg. Det vender og drejer sig oppe i hoveder hele tiden. Det er mit valg, men det ville næsten være nemmere, hvis lægerne bare tog det for mig, men de kan ikke sige, hvad der er bedst. Og jeg er bange for at tage den forkerte beslutning,« siger Karina Frimodt til SE og HØR.

dsfdsf

Karina Frimodt har deltaget som professionel danser i Vild med dans siden sæson syv, hvor hun dansede med Kurt Thyboe. Sidenhen har hun formået at nå til semifinalen med komikeren Uffe Holm i sæson ti, og i den 12. og seneste sæson formåede hun at få en flot tredjeplads med tidligere fodboldspiller og -træner, John 'Faxe' Jensen.

Karina Frimodt opdagede første gang, at hun havde en knude i brystet i oktober 2015 under TV 2's 'Knæk Cancer'-uge.

Ifølge tal fra Kræftens Bekæmpelse fik 4.897 kvinder i gennemsnit konstateret brystkræft i perioden 2009-2013. Ved udgangen af 2013 levede 60.197 med diagnosen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.