Claus Borre, boksekommentator på TV2 Sport og Viasat, håber at være klar til at kommentere Mikkel Kesslers kamp i Parken 19. maj.
Claus Borre, boksekommentator på TV2 Sport og Viasat, håber at være klar til at kommentere Mikkel Kesslers kamp i Parken 19. maj. Foto: Simon Kjove Bohr

Claus Borre er overvældet over de mange søde beskeder, han har fået fra alle sider, der støtter ham i kampen mod kræften.

Claus Borre, 67, år og mangeårig tv-vært og boksekommentator er i gang med sin helt egen private kamp mod en kræftsygdom, der bogstavelig talt har ramt ham bagfra, i ryggen.

Egentlig har han slet ikke lyst til at snakke om sin sygdom. Han er mere optaget af at blive klar til at sidde ved ringside i Parken, når Mikkel Kessler skal i ringen og møde Allan Green i letsværvægt 19. maj.

34666344

Det var smerter i ryggen, der i første omgang fik ham til at gå til læge. Her blev han henvist til en fysioterapeut, men smerterne gik ikke væk, og en nærmere undersøgelse afslørede celleforandrnger i ryggen.

I påsken gennemgik Claus Borre så en stor rygoperation. Nu er han igang med kemobehandling, samtidig med at han pligtopfyldende passer sit job som boksekommentator på TV2 Sport og Viasat.

Sidste lørdag kommenterede han kampen mellem Bernard Hopkins og Chad Dawson for TV2 Sport, og lørdag nat sidder han klar til at kommentere VM-kampen fra Messehalle i Erfurt mellem Marco Huck og Ola Afolabi.

Bededagen var helliget en stor familiebegivenhed i hjemmet i Gentofte, hvor sønnen Alexander på 14 år, blev konfirmeret.

Han prøver at tackle uvisheden om udfaldet af sin egen kamp med den ukendte modstander.

- Tingene ændrer sig hele tiden. Alt afhænger af bivirkningerne fra kemoen. Men med mindre der sker noget helt uforudsigeligt, så regner jeg med at sidde ved ringside, når Kessler går i ringen i Parken, siger Claus Borre fortrøstningsfuldt.

Dybt taknemmelig

Han er dybt taknemmelig for alle de sympatitilkendegivelser, mails og sms'er, han har modtaget efter nyheden om hans sygdom er blevet offentliggjort.

- Det har været noget af det mest positive, jeg har oplevet, ved min sygdom. Hvad jeg har fået af henvendelser og mails med gode ønsker, også fra folk, som i tidernes løb har været efter mig. Det er overvældende flot. Det varmer at vide, når man kommer ud i den situation.

- Og så kan jeg heller ikke rose personalet på Rigshospitalet nok for den omsorg og gode behandling. jeg har fået.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.