Det kan efterhånden ikke være gået manges næse forbi, at Britney Spears vil ud af det værgemål, som hendes far siden 2008 har haft over hende.

Tanken lader dog ikke til at være helt ny for popstjernen – tværtimod. Således har Sam Lutfi, som i en kort periode mellem 2007 og 2008 var Spears' manager, delt fire telefonsvarerbeskeder på sin Instagram.

I beskederne – som Lutfi siger er fra 2009 – kan Britney Spears' stemme høres. Her fortæller hun, at hun vil ud af værgemålet.

»Hej, det her er Britney Spears, det er søndag den 18. Bare så du ved det, så vil jeg ud af det her værgemål. Jeg er fanget, tilbageholdt og frarøvet mine borgerrettigheder,« siger hun blandt andet i det ene klip.

I et andet opkald lyder det:

»Jeg ringer igen, fordi jeg vil fortælle, at i forløbet med at annullere værgemålet har min far flere gange truet med at fjerne mine børn.«

Sam Lutfi har ikke angivet præcise datoer for, hvornår disse opkald skulle være fundet sted.

Han skriver ligeledes på Instagram, at han har modtaget mange flere opkald som disse, men at retten og dommere gennem årene har valgt at ignorere dem.

Det er ikke første gang, Sam Lutfi deler klippene, som Britney Spears' familie tidligere har kaldt for falske.

At han nu deler dem igen, skyldes den massive omtale, der for tiden er omkring Britney Spears, da hun i to retsmøder har plæderet for at få fjernet sin far som værge.

Sam Lutfi er en kontroversiel karakter i popstjernens liv.

Han blev en del af hendes indercirkel i 2007, hvor Britney Spears' mentale helbred smuldrede.

Selv har han altid hævdet kun at have Britney Spears' bedste interesser for øje, men sådan ser sangerens forældre ikke på det.

Allerede i 2008 fik Sam Lutfi et midlertidigt polititilhold mod Britney Spears, da Jamie og Lynn Spears hev manageren i retten.

I 2019 skete det igen. Her fik 46-årige Sam Lutfi et nyt polititilhold, der betød, at han skulle holde sig mindst 180 meter fra Britney Spears og hendes familie.