Det var en storsmilende kontant-vært, Kåre Quist, der kunne forlade Hellerup Kirke med den tidligere krimi-vært Tina Røgind..
Det var en storsmilende kontant-vært, Kåre Quist, der kunne forlade Hellerup Kirke med den tidligere krimi-vært Tina Røgind.. Foto: Linda Henriksen

Kåre Quist sagde ja til drømmebrud - den tidligere krimiværtinde på KRIMI5, Tine Røgind.

Kontant-værten, Kåre Quist, er officielt ikke længere ledig på markedet.

I dag, lørdag den 7. juli, blev den hårdtslående vært på DR's forbrugermagasin gift i Hellerup Kirke med sin kæreste - den tidligere studievært på programmet KRIMI5 i, Tine Røgind.

Og det var en tydelig rørt brudgom, der kunne træde ud af kirken sammen med sin brud.

- Hun er ubeskrivelig smuk. Kjolen overgik forventningerne, og de var store, lød det fra en tydelig tilfreds Kåre Quist.

Svær omgang  
Der var dog også lagt masser af timer i brudekjolen, afslørede designeren Lasse Spangenberg, som står bag den hvide kreation.

- Det har været en svær omgang, men jeg er meget tilfreds, fortalte Spangenbjerg, som selv ankom sammen med bruden og sikrede, at hans hårde arbejde sad, som det skulle, inden den tidligere krimivært, som den sidste, trådte ind i kirken.

Smuk kærlighedshistorie  
Inde i kirken lagde præsten ikke skjul på over for de cirka 70 gæster, at det var en smuk kærlighedshistorie, de var vidner til.

Dog tilføjede præsten, at der havde været et par 'krinkelkroge' undervejs fra første gang Kåre og Tine mødte hinanden på deres daværende arbejdsplads Ekstra Bladet for cirka seks år siden - til gårsdagens tilkendegivelse foran alteret i Hellerup.

Og det kan der bestemt være noget om.

Mens Kåre Quist jagtede forbrydere i kontant, fik Tine Røgind sidste år en dom for at hjælpe sin narkotiltalte ekskæreste med at slette spor og forsyne ham med en forbudt mobil i fængslet.

Og vi skal ikke længere tilbage end april 2011, da pressen kunne annoncere, at Kåre Quist skulle skilles fra hans tidligere kone Karen Pallisgaard.

En dame som Kåre Quist i øvrigt også mødte i redaktions-lokalerne på Rådhuspladsen. 

Hemmelig bryllupsrejse 
Kåre Quist fortalte dengang, at de havde forskellige forventninger til tilværelsen. Og bedømt på Kåre Quists smil foran kirken, tyder noget på, at han har fået opfyldt alle sine forventninger.

Ikke bare med hensyn til kjolen.  

Om to dage tager Kåre Quist og Tine Røgind på bryllupsrejse. Det er dog en hemmelighed, hvor brudeparret rejser hen.   
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.