Ding-dong, ding-dong.

Sådan lød bryllupsklokkerne i Toscana for nylig, da den verdenskendte komiker Aziz Ansari blev gift med danske Serana Skov Campbell.

Det er mediet Page Six, der skriver om den kærlige nyhed.

Ifølge kilder blev de to gift foran 120 gæster, som havde taget turen til den billedskønne destination i det nordlige Italien.

Selvom Aziz Ansari er en stor stjerne med roller i populære serier som 'Parks & Recreation' og 'Master Of None' – hvor han også selv har skrevet sidstnævnte – var det ikke et stjernespækket bryllup, beretter Page Six.

De to mødte hinanden, da de begge boede i London. Det skete i kølvandet på Aziz Ansaris Metoo-skandale, hvor en anonym kvinde i 2018 anklagede ham for overgreb.

Aziz Ansari beklagede, men var samtidig forbløffet. Han har sagt, at han har fejllæst hendes signaler, men at deres seksuelle relation baserede sig på samtykke. Siden da har komikeren i høj grad holdt sig ude af offentlighedens søgelys.

Parret blev forlovet i december sidste år.

Komikeren har ellers tidligere talt en smule skeptisk omkring ægteskab.

Det skete i 2016, da han var kærester med konditoren Courtney McBroom.

Her fortalte han til Elle, at han ikke vidste, om han nogensinde ville blive gift.

»Der er flere og flere mennesker, der i disse dage tider ikke føler sig begejstrede over ægteskabet som institution. Der er så mange flere mennesker, der siger: 'Åh ja, vi gik lige til retsbygningen og fik det her gjort, så vi får Skat tilbage.«