Komikeren Natasha Brock går rundt med et ekstra stort smil i disse dage.

Hun er nemlig blevet forlovet med sin kæreste, Albert, som hun har dannet par med gennem flere år.

Det annoncerer komikeren på sin Instagram. Her skriver hun blandt andet, at det var hende, der stillede det store spørgsmål, hvorefter hun fik det ønskede svar.

'En af de første gange, jeg mødte Albert, friede han til mig. I dag stillede jeg ham samme spørgsmål, og svaret var heldigvis det samme,' skriver hun på Instagram.

Over for B.T. uddyber hun den glædelige nyhed:

»I liked it so I put a ring on it,« indleder hun og forklarer historien bag Instagram-opslaget:

»En af de første gange, jeg mødte Albert, friede han til mig for sjov til mig i en bil uden for Slagelse med den lille håndskrevne besked. Og jeg svarede ja. I går (søndag, red.) havde vi slået det Smukfest-telt op i stuen, som vi sov i, da vi forelskede os. Så jeg stillede det samme spørgsmål, og han svarede heldigvis ja,« forklarer hun.

Faktisk var det ellers planen, at Natasha Brock skulle have friet i dag, mandag.

Den 24. februar er nemlig skuddag, hvor det, ifølge gammel tradition, er 'tilladt' kvinder at fri til deres kærester.

»Det skulle have været i dag (mandag, red.), da den 24. også er vores månedsdag. Men livet sker, og jeg blev nødt til at gøre det i går,« siger hun og begrunder det med, at nervøsiteten var så stor, at hun ikke kunne vente:

»Jeg stod samme sted i en time, mens jeg ventede på, han kom hjem. Jeg vidste, jeg ville gøre det hjemme hos os, bare os. Og ikke noget stort, selvom det har skuffet nogle venner, at jeg ikke lavede en flashmob,« siger hun med et glimt i øjet.

Hvor og hvornår brylluppet finder sted, står endnu i det uvisse. Natasha Brock udelukker ikke, at det kommer til at ske i Las Vega, da det er et sted, de begge gerne vil giftes.

Komiker og standupper Natasha Brock.
Komiker og standupper Natasha Brock. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Natasha Brock har efterhånden været standupkomiker i ni år og har blandt andet været finalist i DM i Stand up. Derudover har hun optrådt ved Zulu Comedy Galla i 2014 og 2017 samt Zulu Comedy Fight Club Live i 2017.

Hun har tidligere fortalt i et interview med B.T., hvordan det er at være komiker i en branche, der er domineret af mænd.

»Nogle gange kan der være en forventning om, at kvinder skal genopfinde den dybe tallerken. Men jeg kan jo kun snakke om det, jeg ved noget om, og det er jo det, der er det sjove,« sagde hun dengang og tilføjede:

»Man kan godt opleve, at der sidder en mand med armene på kors og bare nægter at grine ad ens jokes. Men hvis man er sjov nok, skal man nok få dem overbevist.«