For to år siden solgte han sit Schackenborg Slot i Møgeltønder. Nu vil prins Joachim også af med sit luksuriøse sommerhus i Sydfrankrig, skriver Se og Hør.

Vil du holde sommerferie som en kongelig, og har du 16,4 millioner på bankbogen, så er det nu du skal slå til.

Prins Joachim og prinsesse Marie har nemlig sat deres sydfranske sommerpalæ til salg, skriver Se og Hør.

Ifølge ugebladet har prinsen tidligere forsøgt at leje luksushuset til en imponerende leje på 34.000 kroner for en uge i de kongelige senge. Senere blev prisen sænket til 22.000 kroner for en uge i lavsæsonen. Men ifølge Se og Hør skulle lejerne altså ikke have stået i kø til palæet, der ligger i Montauroux i Provience i det sydøstlige Frankrig.

Og noget kunne tyde på, at realiteterne nu har ramt prins Joachim, som har valgt at sætte det sydfranske palæ til salg i stedet.

16,4 millioner kroner lyder salgsprisen på. Det kan man se i denne annonce på ejendomsmæglerens hjemmeside, hvor man også får et eksklusivt indblik i de kongelige gemakker.

Her kan man se et udvalg af billeder fra det sydfranske palæ, der er indrettet spartansk i nærmest udelukkende brune og beige nuancer.

Ifølge mægleren er der tale om ’et majestætisk hjem med inspiration fra Provence, dog med et skandinavisk præg i form af lys, åbne rum og minimalisme.’

Den autentiske bygning byder på swimmingpool på terrassen og fem soveværelser, der hver har sit eget badeværelse. Så der har været masser af plads til, at den lille familie, der udover Joachim og Marie tæller deres to børn Henrik og Athena, også har kunnet feriere med prinsens to ældste sønner fra ægteskabet med Alexandra, Nicolai og Felix. Hvis de altså ikke har nydt sommerferien i grevindens feriebolig i Alanya, som hun dog også er i færd med at få solgt.

I det sydfranske sommerhus har den kongelige familie rigtig kunnet slå sig løs på hele 362 kvadratmeter. Til sammenligning er prins Joachim og prinsesse Marie egen bolig, luksuspalæet på Emiliekildevej i Klampenborg, på ’beskedne’ 344 kvadratmeter.

Se salgsannoncen her.