Det var »skrækkeligt« at arbejde sammen med Jessica Alba.

Det mener Jensen Ackles, der tilbage i starten af 00erne spillede overfor skuespillerinden med de danske aner i tv-serien 'Dark Angel'.

»Jeg følte, at jeg blev mobbet,« indrømmer den 43-årige 'Supernatural'-skuespiller i det seneste afsnit af podcasten 'Inside of You with Michael Rosenabum'.

Jensen Ackles syntes, at Jessica Alba var konstant efter ham.

Jensen Ackles langer ud efter skuespilkollegaen Jessica Alba.
Jensen Ackles langer ud efter skuespilkollegaen Jessica Alba.
Vis mere

Ikke mindst følte han, at den i dag 40-årige skuespillerinde havde et horn i siden på ham, fordi han som nyudsprungen skuespiller var blevet castet til rollen som Alec i sci-fi-serien på grund af sit gode udseende.

»Hun var bare sådan: 'Åh, her er den smukke dreng, som produktionsselskabet har taget med som pynt, fordi det er alt, vi har brug for',« imiterer han.

Jensen Ackles medgiver dog, at Jessica Alba måtte have været presset, da hun startede i 'Dark Angel' som hovedrollekarakteren Max, da hun var bare 19 år gammel og samtidig datede sin 13 år ældre medhovedrolleindehaver Michael Weatherly.

»Hun var ung, hun var i et forhold, og det skabte noget unødigt stress,« formoder Jensen Ackles.

Jessica Alba og Jensen Ackles spillede overfor hinanden i sci-fi-drama-serien 'Dark Angel', der kørte fra 2000 til 2002.
Jessica Alba og Jensen Ackles spillede overfor hinanden i sci-fi-drama-serien 'Dark Angel', der kørte fra 2000 til 2002. Foto: PR
Vis mere

Måske af samme grund var Jessica Alba sødere ved ham, når de var alene, end når de sammen med de andre skuespillere i sci-fi-dramaserien, forklarer han.

»Hvis hun kom ind i min skurvogn, så kunne vi kramme, men hun gjorde det ikke nemt for mig på settet.«

Heldigvis fandt Jessica Alba og Jensen Ackles melodien til sidst, så de kunne have et professionelt forhold – og de har sågar et venskabeligt forhold i dag, slutter Jensen Ackles.

Andre læser også