Libertines-forsangeren Pete Doherty er blevet anholdt to gange på en enkelt weekend i Paris.

Den skandaleombruste stjerne skal have gjort sig skyldig i at købe kokain på gaden og overfalde en teenager, skriver det britiske medie Metro.

Natten til lørdag blev han angiveligt taget på fersk gerning, da han købte to gram kokain af en gadesælger i bydelen Pigalle, og han havde narkoen på sig, da han blev pågrebet af betjente.

Han blev løsladt senere lørdag, men der skulle gå mindre end et døgn, før han var tilbage bag tremmer. Det bekræfter hans advokat, Arash Derambarsh.

Ifølge advokaten havde han taget sovepiller, da han besluttede at tage i byen og fejre sin løsladelse iført en pyjamas. Men undervejs mødte han en teenager, som han kom op at toppes med.

Han drak angiveligt tæt på en bar nær sit hotel, da han endte i en slagudveksling med en 19-årig mand, som efterfølgende anmeldte ham for vold.

Han måtte tilbringe tid i detentionen, inden det var muligt for politiet at afhøre ham om sagen, skriver Metro.

40-årige Pete Doherty har en lang historie som misbruger af diverse rusmidler bag sig, og var i en periode en af verdens mest omtalte personer, da han levede i et stormfyldt forhold med supermodellen Kate Moss.