Hvis du kan finde knap 6,8 millioner kroner frem fra gemmerne, så kan du blive den nye ejer af tv-parret Sofie Linde og Joakim Ingerversens lejlighed på Østerbro i København.

For de mange millioner får du fem værelser fordelt på 163 kvadratmeter på 2. sal med kig ned til Østerbrogade.

»Det er en fed lejlighed i boheme-stil,« fortæller indehaveren af LokalBolig Indre Østerbro, hvor lejligheden er sat til salg - Jonas Lehmann - til B.T.

»En af mine kolleger har kaldt den Københavns måske hyggeligste lejlighed,« tilføjer han.

LokalBolig Indre Østerbro Vis mere

Det populære tv-par, der stod frem på den røde løber som kærester i september for tre år siden, flytter dermed fra den lejlighed, de flyttede ind i for godt halvandet år siden, og fra det sted, hvor de har levet de første måneder som nybagte forældre til datteren Trine.

'Siden de nuværende ejere overtog den i 2016, er boligen fuldstændig gennemrenoveret, så alt står nydeligt og klar til indflytning', lyder det blandt andet i boligannoncen.

Vis mere

Det celebre par, der nu forlader Østerbro-lejligheden, lærte hinanden at kende i DR, hvor de begge lavede børne-tv. Her blev de rigtig gode venner, men det lå ikke i kortene, at de to skulle være kærester, selvom de var meget tætte.

»Jeg havde ikke tænkt, at vi skulle være noget, hun var bare en af drengene,« fortalte Joakim Ingversen sidste år i tv-programmet 'Til middag hos’ på TV3.

Ligeledes har Sofie Linde fortalt til ALT for damerne:

»Joakim og jeg har været gode venner i rigtig mange år. Så det her forhold kom bag på os begge egentlig. Der var rigtig mange drinks involveret. Og ja, så skete det bare. Jeg har aldrig prøvet at blive kærester med en bedste ven før.«

Vis mere

I begyndelse af sidste år gik DR Ultra-værten på knæ og friede til Sofie Linde – som sagde ja. Parret blev gift på Københavns Rådhus i december, og i begyndelsen af i år blev de forældre for første gang.

Vis mere

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Sofie Linde og Joakim Ingversen angående flytningen.