Efter at have dannet par i 22 år er den danske skuespiller Alexandre Willaume og hans hustru - Henriette - nu gået fra hinanden.

Det er den 45-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra tv-serien 'Den som dræber' og julekalenderen 'Ludvig & Julemanden', som selv har offentliggjort nyheden om skilsmissen på sin Instagram-profil.

'Henriette og jeg har valgt at gå fra hinanden efter 22 år. Det er selvfølgeligt ikke let, men vi skilles som venner og med en stor respekt og kærlighed for det, vi har haft, og det faktum, at vi har to skønne drenge, vi har skabt og vil gøre alt for', skrev han i sidste uge.

ARKIVFOTO. Vis mere

I samme ombæring delte skuespilleren sin nu tidligere ægtefælles efterlysning af en ny andelslejlighed, som hun kan flytte ind i sammen med sønnerne, der er henholdsvis ti og 13 år.

De seneste år har Alexandre Willaume medvirket i flere udenlandske film og tv-serier. Blandt andet har han været med i BBC-serien 'The Last Kingdom', i Luc Besson-filmen 'Valerian and the City of a Thousand Planets', og i år har han spillet over for svenske Alicia Vikander i nyfortolkningen af 'Tomb Raider'.