Den tidligere 'Dollars'-stjerne Heather Locklear blev forleden anholdt i sit hjem i Californien for at have bidt næsetippen af sin kæreste og udøvet vold mod tre politibetjente, der ville anholde hende. Nedturen for den tidligere dronning over amerikanske hit tv-serier er tilsyneladende godt i gang.

Dollars. Melrose Place. Sin City. Den smukke, blonde skuespiller Heather Locklear var all over the place i 1980'erne og 1990'erne. Næsten alt, hvad hun var med i, blev til guld. Også i privatlivet, som hun foretrak at dele med 'bad boyen' over dem alle, rockmusikeren Tommy Lee fra Mötley Crüe, indtil han blev skiftet ud med en anden rockmusiker, Richie Samboa fra Bon Jovi.

Heather Locklear på sit andet mugfoto taget søndag aften af politiet i Ventura County i Californien, efter hun var blevet anholdt for vold mod tre politibetjente og for at have bidt næsetippen af sin kæreste. 
Heather Locklear på sit andet mugfoto taget søndag aften af politiet i Ventura County i Californien, efter hun var blevet anholdt for vold mod tre politibetjente og for at have bidt næsetippen af sin kæreste. 
Vis mere

Men i dag er de før så gyldne tider for den i dag 56-årige Heather Locklear vendt til en mørk og dyster nedtur, som bare bliver ved og ved. Søndag aften kulminerede de senere års misbrug af alkohol og medicin mod psykiske problemer, da fire politibetjente blev tilkaldt til den tidligere stjernes hjem i Thousand Oaks i Californien pga. husspektakler. Da politiet ankom, var Heather Locklear tydeligt beruset. Da politiet forsøgte at anholde hende, modsatte hun sig nærmest frådende af raseri anholdelsen og gik i stedet til direkte angreb på tre af betjentene. Dermed opstod volden, som Heather Locklear nu er tiltalt og senere skal møde i retten for. Men det var ikke kun politiet, der kom i Heather Locklears kløer søndag aften. Hendes nuværende kæreste, Chris Heisser, en tidligere kæreste fra highschool-tiden, som hun for nylig har genoptaget kontakten med, manglede nemlig sin næsetip. Den havde Heather Locklear bidt af. Det skriver flere amerikanske medier.

Heather Locklear strålede stadig i 29013 som the all californian-girl til premieren på 'Scary Movie 5', som hun medvirkede i. 
Heather Locklear strålede stadig i 29013 som the all californian-girl til premieren på 'Scary Movie 5', som hun medvirkede i.  Foto: Jason Merritt
Vis mere

Heather Locklear er indfødt californier og prototypen på en californisk skønhed med sit tykke, lange, lyse hår, de store, blå øjne, det hvide smil og velformede figur. Hun brød igennem i 80'ernes absolut største tv-serie hit, 'Dollars', der lagde gaderne øde søndag eftermiddag, når danskerne fulgte med i den ekstremt rige oliefamilies mange genvordigheder og dramaer. Heather Locklear spillede Krystles rastløse og problemopsøgende niece, 'Sammy Jo', der selvfølgelig skulle omvende den homoseksuelle søn med sin forelskelse. Senere kom hun med i endnu en hitserie 'Melrose Place', hvor hun var den intrigante 'Amanda Woodward'. Og i begyndelsen af 00'erne sprang hun direkte videre til tv-serien 'Sin City', der også blev en stor succes for hende og blev sendt i flere sæsoner.

I næsten 11 år var Heather Locklear og musikerægtemanden Richie Sambora det perfekte par i Hollywood. De fik også datteren Ava, der i dag er 20 år, sammen.  
I næsten 11 år var Heather Locklear og musikerægtemanden Richie Sambora det perfekte par i Hollywood. De fik også datteren Ava, der i dag er 20 år, sammen.   Foto: ALEX OLIVEIRA
Vis mere

Men så ebbede Heather Locklears gyldne tid ud. Både arbejdsmæssigt. Og privat. For ægteskabet med rockens 'bad boy' Tommy Lee blev mere og mere anstrengt, især da hun fandt ud af, at han var hende utro. I 1993 blev de skilt, og året efter giftede Heather Locklear sig med en ny variant fra rockmusikmiljøet, guitaristen Richtie Samboa fra Bon Jovi. De havde kort forinden fået datteren Ava. I næsten 10 år var de to et af de 'sikre' ægteskaber i Hollywood. Indtil Heather Locklear pludselig, og uden rigtig at give en grund, søgte om skilsmisse fra sin guitaristmand. Siden har Heather Locklear været kæreste i kortere og længere tid med forskellige indtil sidste år, hvor hun fandt sammen med sin tidligere highschool-sweetheart Chris Heisser. Om de to så bliver sammen efter søndagens vildskab, vil tiden vise.

Heather Locklear i front i et af de ikoniske gruppebilleder fra 80'ernes store tv-serie 'Dollars'.   
Heather Locklear i front i et af de ikoniske gruppebilleder fra 80'ernes store tv-serie 'Dollars'.   
Vis mere

Efter skilsmissen fra Samboa gik det for alvor galt for Heather Locklear. Et par år efter lod hun sig indskrive til afvænning for det alkohol- og medicinmisbrug, hun havde oparbejdet pga. angstanfald og depressioner. Og så begyndte arrestationerne, fordi hun enten kørte bil i beruset tilstand, eller fordi hun var stærkt påvirket af medicin. Hun fik dog styr på sit misbrug og havde flere gæsteoptrædener i tv-serier, medvirkede i filmen 'Scary Movie 5', og hun og eksmanden blev jævnligt set i selskab sammen med deres datter.

Men sidste år begyndte det igen at gå skævt for 'Sammy Jo'. Hun kørte igen galt med sin bil og måtte behandles for mindre skader. Og selv om alt tilsyneladende åndede fred og idyl på hjemmefronten med den genfundne kæreste fra higschool-tiden, var det kun en stakket frist.

Den 13. marts skal hun møde op i retten sigtet for vold mod tre politibetjente og for at have bidt næsetippen af Chris Heisser.