De fleste kender nok bokseren Mikkel Kessler og dronningerne af reality, Linse og Stephanie Kessler, fra programmerne 'Familien fra Bryggen', men de færreste ved måske, at Mikkel og Linse har en bror.

Det kom først for alvor frem, at 'Familien fra Bryggens' overhoved, Ann Patricia 'Mopper' Christiansen havde tre børn, efter hun i september 2016 åbnede op om sin sygdom, der tog livet af hende i november 2016. For udover Linse og Mikkel Kessler har Ann nemlig også sønnen Mark Coleman, der er den ældste af de tre børn og bor fat i England.

Ingen af de tre børn har den samme far, og i den sidste tid har de da også været spredt over flere landegrænser. Linse bor for tiden i Spanien hvor hun driver sin bed and breakfast ‘Linses B&B’ , Mikkel bor i Danmark med sin kone, som han for nyligt er blevet gift med, og deres to fælles børn, mens den sidste bror, Mark, bor i England.

Men selvom man ikke har hørt meget om deres søskendeforhold, så kunne de tre alligevel ses sammen til Mikkel Kessler bryllup i Firenze på et billede, som Linse har delt på sin egen Instagram.

'Så kom den store dag for min min Bror og Lea, og vi er alle samlet her på et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Familierne og alle vennerne er her, og vi glææææder os helt vildt (også til at se kjolen).  Her står jeg med mine 2 herlige brødre, Mikkel er kommet fra Danmark, storebror Mark fra England og jeg fra Spanien,« skriver Linse.

Gennem tiden med 'Familien fra Bryggen' har der været grund til at tro, at især Linse og Mikkel ikke har haft det mest tætte forhold, eftersom man ikke har set meget til Mikkel i tv-serien. Men i Linse bog 'Mopper og mig' forklarer hun, at de stadig holder enormt meget af hinanden og har et store familiesammenhold, selvom de ikke ses så tit som Linse, Ann (Mopper) og Stephanie (Geggo) gør.

Det var især, da deres mor Ann blev syg, at det for alvor blev tydeligt, at familien Kessler holder sammen:

»Det var ikke, fordi jeg ikke havde regnet med, at Mikkel ville være lige så meget på som mig i forhold til Mopper, men jeg var alligevel bare så stolt over, at han var det. Jeg elsker ham jo simpelthen så højt, så det er dejligt, at vi virkelig har fundet hinanden igen,« fortæller Linse til Realityportalen.dk