Sangeren Thomas Buttenschøn og DR-værten Mille Gori, af mange bedre kendt som 'Motor Mille', danner nu officielt par.

Det skriver Thomas Buttenschøn på Facebook, hvor han også har delt et billede af sin udkårne.

'De fleste af jer kalder hende Motor Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende “min kæreste”,' lyder det blandt andet fra Thomas Buttenschøn i opslaget.

'Ja, nu er det officielt', lyder det videre fra den 32-årige sanger, der også er kendt som dommer i TV 2-programmet 'Danmark har talent'.

Selvom forholdet nu er officielt bekræftet af sangeren, så har rygterne om parret svirret i et stykke tid.

Tilbage i januar bekendtgjorde Se og Hør blandt andet i en artikel, at Thomas Buttenschøn og Mille Gori var et par, efter Buttenschøn havde delt et billede fra stranden Copacabana af en blond kvinde, der går mod havet. Opslaget dengang var samtidig flankeret af et hjerte fra Buttenschøn.

I sit opslag på Facebook søndag aften lægger den 32-årige sanger og talentdommer da heller ikke skjul på, at han er en lykkelig mand. Her forklarer han, hvordan han simpelthen ikke kan stoppe med at tage billeder af sin kæreste.

'Nu er jeg begyndt at se hende på en anden måde. Nu ser jeg hende sådan her. Helt uden sminke, smilende og med et drømmende blik i øjet, mens hun fortæller mig at jeg skal stoppe med at tage billeder af hende hele tiden. Men jeg kan ikke lade være. Jeg vil så gerne have at tiden kunne stå stille. Det er sådan set derfor jeg tager billeder,' skriver Buttenschøn.

Thomas Buttenschøn blev i sommer skilt fra sin kone Cana Buttenschøn efter syv års ægteskab.