Den 25-årige stjerne takker sin bedste veninde for ’den ultimative gave’.

Sangstjernen Selena Gomez lider af Lupus, som er en kronisk gigtsygdom, der danner betændelse i bindevævet. Det har krævet, at hun i løbet af sommeren skulle have en nyretransplantation, og donoren var hendes bedste veninde Francia Raisa.

Det skriver hun i et Instagram-opslag, som på blot en time har fået over 1,7 millioner synes godt om-tilkendegivelser.

’Jeg fandt ud af, jeg havde brug for en nyretransplantation på grund af min Lupus og har været i genoptræning siden. Det var, hvad jeg havde brug for, for at sikre mit helbred,’ skriver hun i opslaget.

Hun fortsætter med at fortælle, hvor meget hun har glædet sig til at dele nyheden om operationen med sine fans, og hvor meget hun glæder sig til at komme i gang med promoveringen af sit nye musik.

’Indtil da vil jeg gerne offentligt takke min familie og det fantastiske hold af læger for alt, hvad de har gjort for mig før og efter operationen. Og til sidst er der ikke ord til at beskrive, hvordan jeg på nogen måde kan takke min smukke ven Francia Raisa. Hun gav mig den ultimative gave og offer ved at donere sin nyre til mig. Jeg er utroligt velsignet. Jeg elsker dig, søster,’ skriver hun videre.

Årsagen til Lupus er ukendt, men blandt andet arv og kroppens hormonforhold kan spille en rolle i udviklingen af sygdommen.