De fleste der følger 23-årige Justin Bieber på de sociale medier er ikke i tvivl om, at den canadiske stjerne er vild med at dække sin krop med blæk.

Lørdag aften overraskede han sine mange millioner følgere endnu en gang.

For her viste han den nyeste tatovering til samlingen frem i form af et såkaldt komplet sleeve på sin højre overarm. Dermed har Justin Bieber nu fået dækket begge arme af sort blæk, men det er langt fra de eneste tatoveringer der pryder hitmageren bag numre som 'Sorry' og 'What do you mean'.

For udover armene er også hele hans mave og bryst dækket til. Noget, sangeren viste frem tilbage i oktober, og det medførte delte mening blandt hans fans - de såkaldte 'Beliebers'.

Udover at have blæk på overkroppen og armene har Justin Bieber også fået tatoveret et sæt vinger i nakken samt ordet 'patience' ned langs siden bag det ene øre. Desuden er han også tatoveret på begge skulderblade.

LÆS OGSÅ: Topløs skuespillerinde på Instagram: Hvorfor skal bestemte bryster slettes?

Det nye billede fra lørdag aften har da også fået en blandet modtagelse. For mens flere roser sangeren for sit udseende og den nye kropsudsmykning, mener flere også, at han har ødelagt sin krop.

'Justin, lad være med at få flere tatoveringer,' skriver en bruger blandt andet, mens en anden blot skriver 'Ser fantastisk ud'.

Justin Bieber slog for alvor igennem med hittet 'Baby', der blev udgivet i 2010.

Senest har sangeren turneret verden rundt med sangene fra albummet Purpose, der udkom i efteråret 2015, på på turnéen lagde han vejen forbi Danmark hele to gange.