Kirstie Alley fortæller i et nyt interview med Entertainment Tonight, at hun havde et hemmeligt forhold til gifte Patrick Swayze.
Kirstie Alley fortæller i et nyt interview med Entertainment Tonight, at hun havde et hemmeligt forhold til gifte Patrick Swayze. Foto: ALLISON JOYCE
Nord og Syd-skuespillerne Patrick Swayze og Kirstie Alley havde et forhold med hinanden - selvom de begge var gift

Det afslører 61-årige Alley nu i et interview med Entertainment Online.

I 1985 mødtes de to store skuespillere da de skulle indspille mini-serien, der viste sig at blive ret populær. Ifølge Kirstie Alley var der kemi mellem de to fra start, men at hun forsøgte at undgå 'at gå i den retning'. Alligevel blev de to kolleger forelskede i hinanden.

Alley understreger, at de aldrig fysisk var deres respektive ægtefæller utro, men at de gjorde noget 'meget værre'.

- Jeg synes, at hvad jeg gjorde, var værre. Når du forelsker dig i en anden end din ægtefælle, så sætter du dit eget og det andet ægteskab i fare. Det er dobbelt så slemt, siger Kirstie Alley i følge Entertainment Tonight.

Den talentfulde Patrick Swayze, der blandt andet er kendt fra store film som Dirty Dancing og Ghost, døde af kræft i 2009. Inden da var han gift i over 30 år med Lisa Niemi, som Alley den dag i dag er gode veninder med. Skuespillerinden holdt endda tale til sin tidligere kollegas begravelse, men ved ikke, om enken kender til hendes og Swayzes hemmelige forhold. 

Indtil nu.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.