Det umage par er blevet kærester igen efter en pause på 14 år

Det er ikke længere kun kuglerne, men også amorinerne, der flyver om ørerne på HA- rockeren Brian Sandberg, efter han er blevet kærester med nøgenmodellen og pigefotografen Kira Eggers.

Dermed får Kira Eggers endnu en kæreste, der optræder hyppigt i mediernes spalter. Hende eks-kæreste, den iltre fodboldrebel Thomas Gravesen, virker dog nærmest som et blidt lam i forhold til Hells Angels-rockeren, der for alvor blev kendt, da det kom frem, at han var livvagt for Stein Bagger.

Faktisk har Kira Eggers og Brian Sandberg været helt tæt på hinanden før. De var allerede kærester i 1995, men forholdet nåede aldrig at blive rigtig seriøst.

Allerede tidligere på året kom det frem, at Brian Sandberg stadig havde et blødt punkt for eks-kæresten. Ifølge Ekstra Bladet forsøgte Brian Sandberg at få fingre i eks-kæresten igen efter hendes brud med Thomas Gravesen, på blandt andet Facebook, og blev endda medlem af en gruppe, der skulle opklare et mysterium omkring Kira Eggers’ forsvundne natbukser.

Parterne selv vil ikke bekræfte parforholdet.

- Jeg vil ikke udtale mig om mit privatliv, siger Brian Sandberg til bt.dk., mens Kira Eggers er lige så hemmelighedsfuld.

- Det er ikke noget, jeg kan bekræfte, og jeg synes ikke, vi skal diskutere mit privatliv. Jeg vil ikke ud med, hvem jeg er kæreste med overhovedet, siger hun til Newspaq.

På Kira Eggers’ Facebook-profil står hun listet som i et parforhold, mens Brian Sandberg stadig står som single.