Kim Kardashian har delt nye billeder af hendes fjerde barn, Psalm West, som offentligheden ellers meget få gange har fået at se.

Kardashian-fans får nu nysgerrigheden stillet med nye billeder på Instagram af Kardashian-Wests seneste tilføjelse til børneflokken.

Det første billede viser Kim Kardashian og Kanye West' ældste barn, North på 6 år, der holder baby Psalm iført sparkerdragt og hagesmæk.

På de to andre billeder har Psalms storebror, Saint, sat sig ved siden af sine to søskende.

Udover North, Psalm og Saint har Kim Kardashian og Kanye West også Chicago, der dog ikke sidder med på billederne i denne omgang.

Psalm West blev født den 9. maj i år, men kun få gange har hendes fans fået den lille nye at se.

Kun to uger efter Psalm kom til verden, begyndte hans forældre at foretage nogle lovmæssige skridt, der kan sikre hans fremtidige karriere.

Ifølge Cosmopolitan tog de patent på Psalms navn til brug for markedsføring, hvis der en dag skal laves legetøj, hudpleje eller andre produkter til salg i hans navn.

Men mens hans forældre altså er igang med at sætte grundstenene til hans kommende imperie, knytter sønnike bånd med sine søskende.

Og hvis du undrer dig over, hvorfor han hedder, som han hedder, lyder forklaringen fra bedstemor Kris Jenner:

»Inspirationen var Salmernes Bog (Book of Psalms) i Biblen. Jeg synes bare, det er en vidunderlig måde at fejre, hvordan de har det. Og han er sådan en velsignelse, så det er perfekt,« lyder det ifølge Cosmopolitan.

Parrets to sidste børn, Chicago og Psalm, har Kim Kardashian ikke selv båret. Her benyttede parret sig af en rugmor.